Har du firkantet ansigt og ved ikke hvilke øjenbryn form du skal vælge, er der hjælp at hente her. Din ansigtsform har stor betydning for dit valg af frisure, solbriller, og ikke mindst øjenbryn form. Derfor har jeg valgt at gennemgå alle ansigtsformer i en serie af blogindlæg for at klæde dig bedre på til din søgen. 

Sidste uge skrev jeg om den runde ansigtsform og i dag fokuserer jeg på firkantet ansigt. Dit ansigt er firkantet hvis længden er lig, eller tæt på bredden, uden at være rundt. Denne ansigtsform har en markant og kantet kæbelinje og tilsvarende hårlinje. Din kæbelinje er med til at definere angulariteten af resten af ansigtet.

Hvis du har et firkantet ansigt, skal du være tyk med en stærk bue. En tykkere stærkere farve og form af pande balancerer en tyngre kæbe. Vinklede bryn bidrager også til at afbalancere et firkantet ansigt, så fokusere på din bue, når du skygger ind – både vinklede og buede brows arbejder med denne ansigtsform.

Se vores galleri med øjenbryn.

Øjenbryn form til firkantet ansigt

For at skabe det bedste øjenbrynsform til et firkantet eller kvadratisk ansigt, tager jeg altid udgangspunkt i det gyldne snit. For selvom der findes generelle retningslinjer for firkantet ansigter, og hvad der klæder denne type ansigtsform, er der stadig en del andre faktorer, der spiller ind. Firkantet eller kvadratisk ansigt er ikke blot ens for alle. Man skal stadig tage højde for øjnenes form og størrelse. Øjnenes afstand til hinanden. Næse-, pandeben og kæbens form og størrelsesforhold. Der er mange individuelle faktorer, der skal tages højde for at skabe den mest naturlige look, derfor findes der ingen skabelon for den slags.

Kendte ansigter

Til tider er det nemmere at forestille sig ansigtsformene, når man visualisere sig det på et kendt ansigt. Olivia Wilde, Malin Akerman, Demi Moore og Nicole Richie er blot nogle er de kendte navne, som også har denne ansigtsform.

Vil du gerne vide hvordan din permanent makeup øjenbryn kan formes i dit ansigt, så det ser mest naturlig ud? Du har mulighed for at booke en gratis konsultation, så jeg kan gennemgå det individuelt med dig.

Læs også: Hjerteformet ansigt – Sådan former du dine øjenbryn

Læs også: Ovalt ansigt – Øjenbryn form der passer