Hårpigmentering

Hårpigmentering giver dig øjeblikkelige resultater, der ser naturlige ud.

Scalp micropigmentation eller hårpigmentering som det kaldes på dansk, er en fantastisk behandlingsmulighed af hårtab, for både mænd og kvinder.

HVEM FÅ UDFØRT HÅRPIGMENTERING?

Hårpigmentering af hovedbund er en ikke-kirurgisk procedure, der gendanner udseendet af et fuldt hår til mænd og kvinder, der oplever næsten enhver form for hårtab. Hårtab begrundet Alopecia eller ardannelser i hovedbunden efter operation for hårtransplantation er mest hyppige årsager for kunden ønsker hårpigmentering. Når man ved en hårtransplantation høster enkelte hårsække til brug andre steder på hovedet, fjerner man enkelte hårsække. Oftest efterlader det små hvide prikker af ardannelser i hovedbunden. I visse tilfælde syner det meget rut og ujævnt aftryk på hovedbunden, som kan være svært at skjule, når håret er kort eller tæt barberet.
Uanset om det skaldethed, tyndt hår, alopecia, arvæv, høje tindinger eller ujævn hårgrænse (hairline microblading) tilbyder Permanent Makeup København en effektiv løsning udført af en specialist.

HVORDAN FOREGÅR HÅRPIGMENTERING?

Selvom mange relaterer hårpigmentering til tatovering, er både teknik og brugte farver meget anderledes. Ved en tatovering bruger man blæk, hvorimod ved hårpigmentering bruger man specielle pigmenter, som er dermatologisk godkendt til brug i hovedbunden. Pigmenter indsprøjtes i huden på en mere kontrolleret måde, som gør den mindre smertefuld end ved traditionel tatovering. De anvendte teknikker såvel som pigmenter vælges med udgangspunkt i din hårfarve og – hudtone i din hovedbund.

Behandling af hårpigmentering foregår typisk over flere timer, alt efter hvor stort et område, der skal behandles. Resultatet ser ud som et nyt barberet hår, altså normalt hårvækst mønster fra første dag. Du kan gå ud af klinikken med intet synligt tegn på, at du har udført nogen form for hår reparation. Det værste, som patienter typisk oplever, er en let rødme i pigmenteret område, som forsvinder ret hurtigt.

EFTERBEHANDLING AF PIGMENTERING AF HÅR

Korrekt vedligeholdelse af din mikropigmentering behandling i hovedbunden er vigtig for at maksimere dit looks levetid. For at behandlingen kan udføres professionelt og uden komplikationer, er det vigtigt at tage højde for forholdsregler både før og efter din behandling. Inden din første hårpigmentering behandling skal du book en konsultation, hvor du får en professionel rådgivning om netop din behandling. Her gennemgår vi alle vigtige informationer samt beslutning om teknik, farve mm. 70% af resultaterne afhænger af din egen indsats efter behandling og om hvorvidt du følger den plejevejledning og anbefalinger du har fået. Skal man holde det helt simpelt, er der 3 ting man skal huske 30 dage efter din behandling:

  • Fugt din hovedbund dagligt
  • Tag rimelige forholdsregler i solen
  • Undgå aktuelle produkter, der indeholder alkohol, såsom minoxidil-lotion

HOLDBARHED OG FORNYELSE

I teorien vil pigmenterne forblive synlige i 20+ år, men du vil sikkert opleve dramatisk falmning over det tidsrum, hvilket betyder, at du har brug for et par opfriskning behandlinger fordelt hver 3-5 år eller deromkring. Alle vil opleve falmning i en eller anden form. Der er ingen måder man helt kan undgår det, og heller ingen måder at sige med sikkerhed, hvem der mest sandsynligt vil opleve overdreven falmning. Den forventede holdbarhed kan variere afhængig af hvor hurtig huden nedbryder farvepigmenterne, alder, stofskifte og din overordnet indsats efter behandlingen.

Permanent Makeup København sørger for at bruge kvalitets pigmenter, der er dermatologisk godkendt. Farvepigmenter karakteriseret med ekstra høj stabilitet, ingen farve vandring, ingen falmning for uønskede farver. Permanent Makeup Kbh stræber på at have alle de rette forudsætninger for at resultaterne forbliver naturlige for en langsigtet tilfredshed.

Svetlana Bek

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Very nice, good attitude to customer, accurate, professional.

Sacha Deciderius

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er så dygtig og så sød. Mine øjenbryn er perfekte, intet mindre, hun er en sand kunster og så er hendes venlige sind bare så fantastisk. Hun giver sig tid til sine kunder, hvilket jeg værdsætter meget. Jeg glæder mig til næste behandling allerede.

Eva Grubbe

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super fint arbejde, Terane udfører, giver sig god tid, og man føler sig virkelig tryg og godt tilpas.
Har fået lavet vippefortætning/eyeliner, er rigtig tilfreds, med et super flot resultat ??
Og så er Terane en fantastisk sød person, som man er helt tryg ved, at lade sig behandle af. Hun går ikke på kompromis.
Vil varmt anbefale hende.

Eleni Lekka

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fully recommend! I am so happy with my new eyebrows! The result is very natural! Terane is very skilled both in the design and the application! Also, full marks on hygiene (even before the covid-19 era)

Lis Jensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære søde Terane 🥰
Jeg er super glad for mine øjenbryn og vippe fortætning som du har lavet på mig, nu ser jeg altid frisk og naturlig ud, Du er utrolig dygtig, omhyggelig og professionel til dit arbejde, og med hygiejnen i top, tusinde tak for god og tryg behandling, jeg vil altid gå til dig hvis jeg skal have andre behandlinger. Og vil varmt anbefale dig til andre. knus fra lis 😊

Nezha Imzilen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er yderst tilfreds med mit ny flot øjenbryn, den meget professionelt lavet. Terane er meget dygtig i sit arbejde, give god vejledning, og man føle sig velkommen og er trygge i hendes hænder, samt er hun enorm sød. Jeg vil 100% anbefale Terane. Mange tak for et godt stykke arbejde Terane.

Sigga Nønne Lindholm Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået et fantastisk resultat hos Permanent Makeup København!
Efter flere forsøg på klinik i Hellerup og København fik jeg endelig den ønskede brede eyeliner hos Terane.
Atmosfæren og professionalismen er helt i top og resultatet utrolig flot.
Den efterfølgende opfølgning fra Terane har jeg været super glad for og følt mig helt tryg før, under og efter behandlingen.

Tina Nass Jacobsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er virkelig dygtig, jeg er så glad for min eyeliner.

Maria K. Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk behandling og service i topklasse både før, under og efter. Hvis man er det mindste utryg, bliver man taget i hånden og fulgt trygt igennem hele processen. Terena er yderst professionel og har en kunsteristisk tilgang til sit arbejde. Behandlingen er først færdig når man som kunde er tilfreds med behandlingen.

Jing Watchalee

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super sød og professionel ? helt klart anbefalde hvis man vil lave sit bryn!

Sascha Eibye Westerberg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er virkelig et smukt stykke kunstværk.

Marianne Carlsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En skøn oplevelse i behagelige omgivelser. en dygtig og rar behandler, med masser af erfaring og med viden på sit fag. Jeg er SÅ tilfreds ?

Rikke Thorsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik lavet mine bryn og er vild med dem! Man er tryg i hendes hænder og kan varmt anbefales! ??

Sacha

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Permanent Makeup København er det bedste sted jeg har fået lavet bryn. Terane er så sød og perfektionistisk, så man føler sig i gode hænder lige fra man kommer ind til hende, til man går igen. Jeg føler mig så smuk med hendes kunstværk og jeg glæder mig til at skulle til næste behandling igen.

Øzlem Sahiner

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Så er det nu hvis i skal få lavet jeres bryn anbefaler gerne stedet, hun er meget dygtig sætter virkelig pris på det er så glad for mine bryn. mange Tak søde Terane ???

Luna Sode Lønborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dette sted får sig om nogen til at føle sig velkommen!! Terane er super sød og nærværende og om nogen perfektionistisk helt ud til fingerspidserne. Jeg er ovenud lykkelig for at få lavet mine øjenbryn her, hvor mine forventninger og ønsker blev imødekommet og efterlevet. Jeg vil klart anbefale stedet her til andre ??
Af hjertet tak for de smukkeste bryn Terane!!

Sandra Guntobon Moldt

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virkelig professionel..kan ikke leve uden..altid yderst tilfreds og vågnet op hver morgen og ligner en diva?
Hun er perfektionist og stopper ikke før hun er 100% tilfreds med sit arbejde!
Hun er den bedste! Et kæmpe tak?

Caroline Kadau

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super dygtig og professional!
Tusind tak for behandlingen Terane.

Zahra Al Sawaf

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det varmeste anbefalinger herfra!
Terane er super dygtig og professionel både i vejledningen og udførelse.Derudover er hun bare så sød og man er virkelig i trykke hænder hos hende.?
Er så tilfreds med mine ny bryn, så flotte og naturlig.
TAK for dit arbejde?
Top point ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tara Na

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er 100% tilfredse med mine nye flotteste naturlige bryn, eyeliner og læber og følte mig meget velkommen, og helt tryg og afslappet i Teranes professionelle og omhyggelige hænder.?

Elwira Pan-ararm

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet både mine læber og bryn og jeg vil på varmeste vis anbefale Terane hvis man overvejer at få lavet permanent makeup. Hun er så perfektionistisk med sit arbejde, og hun vejleder altid så man får det mest naturlige look. Mine varmeste anbefalinger herfra ☺️

Pia Hansen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

perfektion, omhyggelighed, venlighed og behagelig atmosfære - gode anbefalinger fra en tilfreds eyeliner-

Louise Agerbo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet de flotteste bryn hos Permanent makeup København.
Jeg kan til hver en tid anbefale dette fantastiske sted. Jeg kender ejerens baggrund og tidligere arbejde, så ved at alt hvad hun laver det bliver så professionelt. Selvom jeg var en af de første, så jeg overhovedet ikke nervøs.
??

Rimma Molzen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Моя дочь делала брови и очень довольна. Рекомендую

Nuray Karatas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er meget glad for behandling, materiale, stedet , og vil også sige om Terane er super meget dygtigt profesionelle ???.. kan godt anbefales som permanent makeup???(tusind tak?)

Erna Liza Saballo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg anbefaler at i skal komme her ud fordi at det er en meget super god sted man bliver godt det super behandlet❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Dinna Nasere

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er glad for din behandling, Terane.

Ayşe Musa

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Аз съм много доволна?благодаря от сърце?

Daniela A.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uden ardannelse, smertefri, hurtigt, ikke dyre, effektivt, resultat efter første behandling - godt gået med rejuvi permanent makeup fjernelse ??

Permanent Makeup Kbh

Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

Åbningstider

Mandag - Fredag - kl. 10.00 - 18.00
Lørdag - Søndag - lukket

Udenfor åbningstider og lørdag - efter telefon aftale 2660 0301