Behandlingsproces

Behandlingsproces

OPSTART

Inden kommer du til behandlingen skal du altid have læst og forstået vores forholdsregler som er beskrevet her på vores hjemmeside. Det er vigtigt inden din behandling at du ved hvad du går ind til, og kender til vores politik, samt evt. risici ved behandlingen.

Du vil blive bedt om at udfylde et lille helbredsskema første gang du kommer i klinikken.

Samtykke

Vi starter altid med at rense og desinficere din hud. Derefter vil du få smertestillende (bedøvelse) creme på i det område, der skal behandles. Din behandler vil gennemgå det udfyldte helbredsskema og stille eventuelle nødvendige spørgsmål.

Det er vigtigt at du udfylder skemaet 100% ærligt, da der er flere meget afgørende faktorer, der kan have indflydelse for resultatet af din behandling.

Behandlingen kan startes, hvis der ingen kontraindikationer er, efter at bedøvelsen har fået lov at virke i 20-30 minutter. Bedøvelsen gør, at behandlingen vil være næsten smertefri.

TEGNING OG FARVEVALG

Behandlingsprocessen starter altid med dine tilsvarende forventninger. Derefter tegner din behandler en frihåndstegning form med en blyant, så du har før din behandling vil være i stand til at se, hvordan resultatet bliver. Formen af øjenbryn beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigts morfologi. Først når formen er godkendt, der kan fortsætte behandlingen.

Derefter vælges udfra din primære hudtone og dit ønske om farveintensitet, hvilket farve/pigment vil bruges til behandlingen, og den faktiske udførelse af mikropigmenteringen vil gå igang.

EFTER BEHANDLING

Lige efter behandlingen vil det behandlede område fremstå mere eller mindre rødt og hævet, og farven vil være markant og betydeligt mørkere, end det endelige resultat. Hævelsen vil aftage over 1-2 dage, men farven vil dog de efterfølgende dage, fremstå yderligere markant, pga. oxideringen af farven, og helingsprocessen, hvor der dannes en tynd sårskorpe på det behandlede område. Du kan derfor ikke vurdere resultatet på dette tidspunkt, og må væbne dig med tålmodighed.

Det er vigtigt at det behandlede område får ro og tid, til at hele op, uden at der bliver pillet i sårskorpen, og at du udtrykkeligt følger vores aftercare vejledning.

Efter 5-10 dage, vil sårskorpen gradvist skalle af, i små flager, og farven vil på dette tidspunkt kunne se en smule mere transparant og lys ud. Kontrasten på farven før og efter afskalning, er derfor stor, og nogle tror fejlagtigt, at der ikke er noget farve tilbage efter opheling. Der skal du igen væbne dig med tålmodighed og “ikke panikke”. Huden er på dette stadie helt ny, og kan derfor se lidt lyserød ud, og skal have tid til at “bygge sig op” til normal tykkelse igen, nøjagtigt som et almindeligt sår.

Det er ligeledes vigtigt, at du ikke piller i sårskorpen, og begynder at hive de fine sårflager af, da dette kan medføre at man hiver farven med ud, og i værste fald, kan danne arvæv. Du må heller ikke her, “lappe” med almindelig makeup, men må affinde dig med, at have “to-farvede” bryn i et par dage.

Den komplette heling, tager ca. 28-45 dage, alt efter hudtype, livsstil, helbred, alder osv. og man kan først herefter vurdere resultatet, og se den endelige farve, som der er tilbage, og hvor der evt. skal fyldes mere farve på.

Det er også vigtigt, at du her forstår, at det i de fleste tilfælde ikke er nok med kun 1 behandling, men at det kræver minimum 2 behandlinger, før man kan forvente et færdigt resultat, og at det derfor også er påkrævet, at man kommer til en opfyldende behandling 4-8 uger efter sin første behandling. Du skal her igennem samme helingsproces, og aftercare behandling, som ved din første behandling.

Din aftercare vejledning, får du udleveret ved din første behandling, sammen med den salve, som du skal smøre det behandlede område med.

Efter opheling, må du forvente at farven vil aftage ca. 20-60%, afhængig af behandlingsområde, og den teknik der benyttes.

BEMÆRK!

Du skal være opmærksom på at den permanente makeup, den første uge efter behandlingen, ikke må udsættes for sollys, klorvand, saltvand, høj varme (fx. sauna, høje temperature sydpå, lange dampende bade), sved (ved fx. træning), makeup og hudplejeprodukter (kun den udleverede salve). Det er derfor IKKE en god ide, at planlægge solferie, spa/wellness ophold, hård træning, stor fest (hvis påkrævet makeup), den første uge efter din behandling.

Hvad siger vores kunder

Svetlana Bek

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Very nice, good attitude to customer, accurate, professional.

Sacha Deciderius

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er så dygtig og så sød. Mine øjenbryn er perfekte, intet mindre, hun er en sand kunster og så er hendes venlige sind bare så fantastisk. Hun giver sig tid til sine kunder, hvilket jeg værdsætter meget. Jeg glæder mig til næste behandling allerede.

Eva Grubbe

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vippefortætning

Super fint arbejde, Terane udfører, giver sig god tid, og man føler sig virkelig tryg og godt tilpas.
Har fået lavet vippefortætning/eyeliner, er rigtig tilfreds, med et super flot resultat ??
Og så er Terane en fantastisk sød person, som man er helt tryg ved, at lade sig behandle af. Hun går ikke på kompromis.
Vil varmt anbefale hende.

Rs Si

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sød, tålmodig og dygtig!

Virkelig godt arbejde, Terane lytter til ens ønsker og går meget op i, at både detaljer og det store billede spiller. Hun er sød og tålmodig i processen fra optegning til udførelsen af arbejdet. Kan anbefales 🙂 Tak!

Sasha

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mange tak, Terane!!

Jeg kan ikke takke Terane nok for det utroligt naturlige og professionelle arbejde, hun har udført for mig. Hun er både kunstner og videnskabsmand, og hendes resultater er så naturlige, at ingen ved, at det er gjort. Mange tak!

Mary Hui Hansen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg var hos Terane for en konsultation…

Jeg var hos Terane for en konsultation og hun giver sig tid for at forklare hvordan forløb vil være så jeg kunne følge mig helt tryk hos hende. Jeg gik derfra med en meget komfortable og dejlig oplevelse.

Malene Lynge

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtigt håndværk! Glæder mig til st komme igen.

Første gang jeg får lavet permanent make-up. Meget meget flot udført arbejde, som roses af alle jeg møder. Terane er grundig, dygtigt udført håndværk og hun er god til at forklare og meget behagelig.
Jeg kan varmt anbefale hende. Se også hendes billed-galleri, som taler for sig selv. Glæder mig til at komme igen.

Mia Bentsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Til perfektion

En supergod oplevelse at få lavet PMU hos Terane. Jeg havde fået en PMU-behandling andetsteds først, og hold da op en VERDEN til forskel! Terane er supersød, realistisk, opmærksom, perfektionistisk og generelt bare vildt dygtig! Terane tager udgangspunkt i ens naturlige form af brynene og laver virkelig et sæt bryn, som bare passer til en. Jeg er meget meget meget tilfreds med mine bryn.

Pia Angela Rasmussen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg giver Terane 5 stjerner

Jeg giver Terane 5 stjerner, da man jo ikke kan give 10 stjerner. Jeg har fået lavet bryn og følte mig straks i trygge rammer. Terane arbejder meget professionel og detaljeret hvilket hendes arbejde også bærer præg af.
Tak for et meget fint arbejde Terane.
Hilsen Pia

Anne Bundgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har fået kompetent rådgivning i forhold…

Har fået kompetent rådgivning i forhold til, hvad der klær den enkelte. Har fået en flot vippefortætning. Professionelt arbejde og behagelig stemning.

M Ayesha Ahmed

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

It was a great experience, I was very nervous going in. But the consultation was perfect she answered all of my questions and explained in great detail what Microblading involves. I have had just one session but excited and looking forward to my second session. I am super happy with the professionalism and the details taken involving this process. I can't wait to see the end results after my second session. Best part is that Microblading is not a tattoo so if you are worried about praying as a Muslim this is not tattoo so you can surely get it done. I highly recommend Terane she really takes her time and gives you her full attention. I totally recommend her thank you Terane for your professionalism i really appreciate it.

Sasha

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er helt fantastisk

Terane er helt fantastisk! Hendes arbejde er fremragende, hun har et stort øje for detaljer og er helt professionel. hun er den bedste i byen.

Regitze Erboe

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Smukke bryn af Terane Jeg fik lavet mine bryn færdigt for en måned siden, og jeg er SÅ glad for dem! 😍 De passer så godt til mit ansigt og Terane er så fantastisk til at lave det hun gør. Hun tog sig så meget tid til at tegne dem helt perfekt op, finde den helt rigtige farve og gøre oplevelsen behagelig for mig. Kæmpe anbefaling fra mig!

Talib Salman

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ros #

Ros
Jeg rose Terane for en god og professionel behandling for mine øjnebryn. Tak Terane.

Eleni Lekka

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fully recommend! I am so happy with my new eyebrows! The result is very natural! Terane is very skilled both in the design and the application! Also, full marks on hygiene (even before the covid-19 era)

Lis Jensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære søde Terane 🥰
Jeg er super glad for mine øjenbryn og vippe fortætning som du har lavet på mig, nu ser jeg altid frisk og naturlig ud, Du er utrolig dygtig, omhyggelig og professionel til dit arbejde, og med hygiejnen i top, tusinde tak for god og tryg behandling, jeg vil altid gå til dig hvis jeg skal have andre behandlinger. Og vil varmt anbefale dig til andre. knus fra lis 😊

Nezha Imzilen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er yderst tilfreds med mit ny flot øjenbryn, den meget professionelt lavet. Terane er meget dygtig i sit arbejde, give god vejledning, og man føle sig velkommen og er trygge i hendes hænder, samt er hun enorm sød. Jeg vil 100% anbefale Terane. Mange tak for et godt stykke arbejde Terane.

Sigga Nønne Lindholm Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået et fantastisk resultat hos…

Jeg har fået et fantastisk resultat hos Permanent Makeup København!
Efter flere forsøg på klinik i Hellerup og København fik jeg endelig den ønskede brede eyeliner hos Terane.
Atmosfæren og professionalismen er helt i top og resultatet utrolig flot.
Den efterfølgende opfølgning fra Terane har jeg været super glad for og følt mig helt tryg før, under og efter behandlingen.

Tina Nass Jacobsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er virkelig dygtig, jeg er så glad for min eyeliner.

Casey Ha

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er så glad for mine bryn takket…

Jeg er så glad for mine bryn takket være Terane. Hun er en fantastisk kvinde som man roligt kan være trygt hos. Hvis du overvejer at få lavet dine bryn så er det helt klart Terane som jeg vil anbefale! 🙂

1000 tak Terane 🙂

Dorte S

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Så flotte og naturlige bryn og eyeliner…

Så flotte og naturlige bryn og eyeliner har jeg fået lavet af Terane. I lang tid har jeg overvejet at få lavet permanent makeup. Men var bekymret for resultatet. Og ih hvor er det blevet godt og det var en god oplevelse af få det lavet af Terane. Hun er yderst perfektionistisk og super sød, og betragtet sit værk som kunst, hvilket gør at jeg tror alle får et flot resultat.

Karina

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Er blevet den lykkelige ejer af et sæt…

Er blevet den lykkelige ejer af et sæt nye bryn, lavet af Terane permanent makeup Kbh.
Var nervøs og meget spændt, men Terane er virkelig god til at få en til at føle sig rolig og tryg ❤️
Brynene er flotter og mere naturlige end min fantasi kunne række. Jeg er fuldt ud tilfreds og mega glad.
Jeg skulle have gjort det her for længe siden, men det tog lidt tid og finden den helt rigtige bryn kunstner, og en kunstner det er Terane.
Jeg vil anbefale dig til alle de kvinder/mænd jeg møder på min vej som ønsker sig permanent makeup 😘

Maria K. Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk behandling og service i topklasse både før, under og efter. Hvis man er det mindste utryg, bliver man taget i hånden og fulgt trygt igennem hele processen. Terena er yderst professionel og har en kunsteristisk tilgang til sit arbejde. Behandlingen er først færdig når man som kunde er tilfreds med behandlingen.

Jing Watchalee

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super sød og professionel ? helt klart anbefalde hvis man vil lave sit bryn!

Sascha Eibye Westerberg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er virkelig et smukt stykke kunstværk.

Marianne Carlsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En skøn oplevelse i behagelige omgivelser. en dygtig og rar behandler, med masser af erfaring og med viden på sit fag. Jeg er SÅ tilfreds.

Michael Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er virkelig grundig!

Terane er virkelig grundig og har styr på ALT. Hun er meget detaljeorienteret og går op i at have 110% orden i tingene og yder en ekstra indsats for en ordentlig kundeservice. Hun får en til at føle sig vigtig og har en god kommunikation med en helt fra starten af! Hun tager sig god tid til at lytte til ens ønsker og er meget grundig under hele behandlingen.
Terane skulle lave 3D bryn på mig. Da hun havde målt og tegnet mine bryn op og bagefter viste mig det i spejlet, var det endnu bedre end jeg havde forventet!
Behandlingen og konsultationen tog tilsammen 3,5 time. Og det betyder at hun er ekstra grundig og tager sig tid til at gøre et ekstra godt stykke arbejde. Hun fortalte mig, at det i sidste ende er et mesterværk for hende. Jeg er MEGA GLAD for mine bryn! Jeg kan helt sikkert anbefale Permanent Makeup København til alle og en hver!

Rikke Thorsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik lavet mine bryn og er vild med dem! Man er tryg i hendes hænder og kan varmt anbefales! 

Sacha

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Permanent Makeup København er det…

Permanent Makeup København er det bedste sted jeg har fået lavet bryn. Terane er så sød og perfektionistisk, så man føler sig i gode hænder lige fra man kommer ind til hende, til man går igen. Jeg føler mig så smuk med hendes kunstværk og jeg glæder mig til at skulle til næste behandling igen.

Øzlem Sahiner

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Så er det nu hvis i skal få lavet jeres bryn anbefaler gerne stedet, hun er meget dygtig sætter virkelig pris på det er så glad for mine bryn. mange Tak søde Terane.

Luna Sode Lønborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dette sted får sig om nogen til at føle sig velkommen!! Terane er super sød og nærværende og om nogen perfektionistisk helt ud til fingerspidserne. Jeg er ovenud lykkelig for at få lavet mine øjenbryn her, hvor mine forventninger og ønsker blev imødekommet og efterlevet. Jeg vil klart anbefale stedet her til andre ??
Af hjertet tak for de smukkeste bryn Terane!!

Sandra Guntobon Moldt

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virkelig professionel..kan ikke leve uden..altid yderst tilfreds og vågnet op hver morgen og ligner en diva?
Hun er perfektionist og stopper ikke før hun er 100% tilfreds med sit arbejde!
Hun er den bedste! Et kæmpe tak!

Caroline Kadau

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super dygtig og professional!
Tusind tak for behandlingen Terane.

Zahra Al Sawaf

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det varmeste anbefalinger herfra!
Terane er super dygtig og professionel både i vejledningen og udførelse.Derudover er hun bare så sød og man er virkelig i trykke hænder hos hende.?
Er så tilfreds med mine ny bryn, så flotte og naturlig.
TAK for dit arbejde?
Top point ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tara Na

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er 100% tilfredse med mine nye flotteste naturlige bryn, eyeliner og læber og følte mig meget velkommen, og helt tryg og afslappet i Teranes professionelle og omhyggelige hænder.

Bettina Svendsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Så flotte bryn!

Så flotte bryn!

Jeg er overordentlig tilfreds med de fine bryn jeg har fået lavet hos Terane. Hun er både grundig, behagelig, og gør sig meget umage. Jeg vil absolut anbefale hende til enhver tid!

Gitte Netsov

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ønsker du nye bryn

Så kan jeg varmt anbefale Terane. Super professionel og en dygtig kunstner. Jeg er meget tilfreds og glad for mine bryn. Terane sikrer at du er med hele vejen og føler dig tryg under hele behandlingen. Og resultatet lever fuldt ud op til mine forventninger. Naturligt look og ikke til at se, at der er tale om permanent Make-up.

Nynne Holm

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvis du gerne vil have flotte naturlige øjenbryn

Hvis du gerne vil have flotte øjenbryn, der ser naturlige ud, så skal du få dem lavet af Terane. Her ender du ikke med røde øjenbryn, der sidder langt oppe i panden på dig. Men med et kunstværk, der er tegnet så fint, at du ikke selv kan se forskel på dine oprindelige øjenbrynshår og dem, som er "tatoveret" - du bliver bogstavelig talt nødt til at bruge en pincet for at mærke, hvilke øjenbrynshår som du ikke kan hive i.
Terane er super omhyggelig med både optegning af brynene, inden hun "tatoverer" - og du bliver ikke presset til at få lavet bryn, som ser anderledes ud, end du selv vil ha dem - og også når hun laver selve dem permanente makeup.
Terane er uddannet kunstner, og det kan man godt se, når man sammenligner hendes pmu-øjenbryn med de fleste andre pmu-artister. Terane behersker ikke blot pmu-teknikken, men kan rent faktisk tegne - og det gør en stor forskel.
Så jeg giver Terane B. og Permanent Makeup København min allerstørste anbefaling. Det er afgjort et sted, som er værd at rejse langt for, hvis man ønsker permanente øjenbryn, som ser ud som om, at man er født med dem.

Julie Bondo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er SÅ glad for mine bryn!

Jeg er SÅ glad for mine bryn!
Kan kun anbefale Terane, hvis man som mig ønsker at få lavet sine bryn permanent, da hun virkelig er perfektionistisk og dygtig - det er virkelig en tryghed, når det er så synlig en ting, man skal have lavet. Har fået rigtig mange komplimenter for mine bryn og selv min mor, som syntes det var en dårlig idé, overvejer det selv nu. Så kun ros herfra!

Elwira Pan-ararm

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet både mine læber og bryn og jeg vil på varmeste vis anbefale Terane hvis man overvejer at få lavet permanent makeup. Hun er så perfektionistisk med sit arbejde, og hun vejleder altid så man får det mest naturlige look. Mine varmeste anbefalinger herfra ☺️

Pia Hansen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

perfektion, omhyggelighed, venlighed og behagelig atmosfære - gode anbefalinger fra en tilfreds eyeliner-

Louise Agerbo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet de flotteste bryn hos Permanent makeup København.
Jeg kan til hver en tid anbefale dette fantastiske sted. Jeg kender ejerens baggrund og tidligere arbejde, så ved at alt hvad hun laver det bliver så professionelt. Selvom jeg var en af de første, så jeg overhovedet ikke nervøs.

Elma Mikkelsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Meget meget tilfreds og utroligt søde

Meget meget tilfreds og utroligt søde
Jeg meget gerne tilbage igen og igen.

Rimma Molzen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Моя дочь делала брови и очень довольна. Рекомендую

Nuray Karatas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er meget glad for behandling, materiale, stedet , og vil også sige om Terane er super meget dygtigt profesionelle. Kan godt anbefales som permanent makeup. Tusind tak.

Erna Liza Saballo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg anbefaler at i skal komme her ud fordi at det er en meget super god sted man bliver godt det super behandlet❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Anna Viking Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk!

Jeg har lige fået lavet bryn hos Terane og jeg er så utroligt glad for min oplevelse under behandlingen samt resultatet nu!
Hun er yderst professionel,dygtig og ikke mindst super sød!
Jeg kan varmt anbefale at man vælger at få lavet sin permanente makeup hos Terane!:))

Karina

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Meget tillidsfuld

Meget tillidsfuld, tryg og servicemindet oplevelse.

Kim Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Er super glad

Er super glad, for det flotte arbejde Terane B. har lavet😍
Har for år tilbage fået lavet bryn, et andet sted i København. Det var ikke et perfekt arbejde, der blev lavet på det tidspunkt og Terane havde et stort arbejde, med at rette op på de fejl, der blev lavet den gang. Det jeg har fået lavet af Terane, er bare så super flot. Det er ikke sidste gang, jeg kommer der👍
Hanne

Stine Jørgensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hun er mega dygtig

Hun er mega dygtig, mega godt sted kan klart anbefales til andre!

Jane Folkmann

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Efter sygdom har jeg mistet mine bryn

Efter sygdom har jeg mistet mine bryn. Jeg har nu fået de smukkeste bryn jeg aldrig troede jeg skulle få. Et mere omhyggeligt udført arbejde kan kun beskriver med ros for det arbejde der er udført.
Tusind tak for dig du har gjort mig til et gladere og lykkeligere menneske.

G. Christensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet eyeliner hos Terane…

Jeg har fået lavet eyeliner hos Terane og er meget tilfreds. Hun er sød og imødekommende og tager sig god tid, så man føler sig i trygge hænder. Resultatet er så fint, og jeg er glad 🙂

Dinna Nasere

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er glad for din behandling, Terane.

Ayşe Musa

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Аз съм много доволна?благодаря от сърце?

Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

Åbningstider

Mandag - Fredag - kl. 10.00 - 18.00
Lørdag - Søndag - lukket

Udenfor åbningstider og lørdag - efter telefon aftale 2660 0301