Behandlingsformer

PERMANENT MAKEUP ØJENBRYN, EYELINER, LÆBER, BRYSTVORTE M.M.

Permanent makeup er til dig der ønsker at korrigere, påskønne, afbalancere og/eller skabe mere harmoni i dit udseende og spare tid i hverdagen. Med permanent makeup opnås et perfekt naturligt udseende, uden brug af daglig makeup.

Der findes mange behandlingsformer og endnu flere navne/udtryk for permanent makeup. Hos Permanent Makeup KBH anvender vi både microblading – manuel teknik og mikropigmentering – med maskinen.

Behandlingerne udføres ved at deponere EU-godkendte og organiske pigmenter i det ydre hudlag med sterile engangsværktøjer som en meget tynd nål eller PhiBrush.

Behandlingerne udføres meget diskret og fuldstændig i balance med dit naturlige udseende, der blot bliver fremhævet, og målet er meget naturlige korrektioner der optimerer ens egne træk.

De organiske farver/pigmenter sikrer dig de bedste resultater og indeholder hverken alkohol eller parabener. Det giver samtidig en langt mere behagelig og skånsom behandling.

Der foretages følgende behandlinger hos Permanent Makeup KBH;

“Jeg gør meget ud af at mine kunder skal føle sig trygge gennem hele behandlingsforløbet. Er du førstegangskunde hos mig, starter behandlingen altid med en konsultation, hvor jeg rådgiver dig, samt hjælper dig med at besvare eventuel usikkerhed om behandlingsform og afstemt forventninger. Det er vigtigt for mig, at når du vælger at få udført en permanent makeup behandling hos mig, at du er 100% sikker på din beslutning, og afklaret med at det er en behandling, som løbende kræver vedligeholdelse, for at bevare et pænt resultat.” udtaler Terane Bananijarskaja, Permanent Makeup Artist og indehaver af Permanent Makeup KBH.

Klik for at se priser her…

Hvad siger vores kunder

Svetlana Bek

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Very nice, good attitude to customer, accurate, professional.

Sacha Deciderius

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er så dygtig og så sød. Mine øjenbryn er perfekte, intet mindre, hun er en sand kunster og så er hendes venlige sind bare så fantastisk. Hun giver sig tid til sine kunder, hvilket jeg værdsætter meget. Jeg glæder mig til næste behandling allerede.

Lene Nyborg

❇️❇️❇️❇️❇️

Jeg har fået de smukkeste øjenbryn i…

Jeg har fået de smukkeste øjenbryn i dag Terane er så grundig og dygtig , dejlig venlig jeg vil klart anbefale hende og er så glad for resultatet.

Cecillie Jensen

❇️❇️❇️❇️❇️

Super dygtig og imødekommende!

Fik lavet øjenbryn i dag af Terane, hvor jeg havde en virkelig god oplevelse. Terane er meget imødekommende, og meget dygtig. Selvom at det mangler at hele, samt at blive lavet helt færdigt, må jeg indrømme at hendes arbejde er til perfektion. Jeg har selv ikke meget tilbage af mine egne øjenbryn, men med hendes arbejde ser det helt naturligt og perfekt ud!
Jeg vil især anbefale at få denne behandling hos Terane, til andre der kunne stå og være i tvivl, da resultatet lever fuldt ud op til egne forventninger om det naturlige look.

Ирина Луцик

❇️❇️❇️❇️❇️

Fik lavet øjenbryn

Fik lavet øjenbryn, Terane er meget sød og konsekvent i sit arbejde. Alle spørgsmål blev besvaret og bryn lavet som det passer præcis til mig. Havde meget positiv oplevelse og kommer igen ☺️

Bettina Imre

❇️❇️❇️❇️❇️

Nu er mine bryn blevet lavet færdige

Nu er mine bryn blevet lavet færdige. Jeg er så glad, Terane er virkelig dygtig og omhyggelig. Jeg havde pga. sygdom næsten mistet alle mine egne bryn, men det var svært for mig at tage beslutningen om at få lavet bryn, da jeg er meget følsom i ansigtet. Man lægger sig på briksen og overlader en anden til at “skærer” i ens ansigt. Jeg har ikke et sekund fortrudt, jeg er så glad. Terane skaber tryghed, og er så professionel omkring sit arbejde. Tusind tak
Bettina Imre Hee

Susanne Linde

❇️❇️❇️❇️❇️

Meget professionelt arbejde

Meget professionelt arbejde, omhyggelig og dygtig og meget behagelig stemning.

Mette Orsini

❇️❇️❇️❇️❇️

Meget tilfreds.

Må sige at jeg var ret spændt og måske lidt bange for resultatet da jeg mødte op hos Terane for at få lavet øjenbryn. Jeg har øjenbryn men de er meget lyse og ikke så lange mere selvom jeg ikke har plukket dem i mange år.
Terane er super grundig og omhyggelig. Hun måler præcist op ift. ens ansigtsform og værktøjerne er sterile og hun spritter ofte sine handskebeklædte hænder.
Det gør selvfølgelig lidt ondt at få lavet microblading men ikke noget man ikke kan holde ud.
Jeg var rimelig overrasket over hvor lange mine bryn blev for det har jeg ikke været vant til. Samtidig virker brynene meget voldsomme indtil der er gået et par dage.
Her 8 dage efter er de simpelthen så smukke og jeg har vænnet mig til længden. Jeg har fået komplimenter af andre kvinder ift. hvor flot brynene passer til min ansigtsform og jeg er 100% tilfreds med resultatet. Jeg glæder mig til næste gang men umiddelbart kan jeg slet ikke se at der skulle mangle noget i det foreløbige resultat. Desværre kan man ikke uploade et foto. Det havde jeg gerne gjort for at vise hvordan udviklingen har været.
Helt klart pengene værd hvis det holder 2-3 år. Og bare det at vågne med synlige øjenbryn er skønt.

Anette Engmose

❇️❇️❇️❇️❇️

Fra ingen øjenbryn til de smukkeste og…

Fra ingen øjenbryn til de smukkeste og naturlige øjenbryn. Terane er utrolig omhyggelig og meget professionel. Jeg vil til hver en tid anbefale Terane og Permanent Make Up København.

JIn

❇️❇️❇️❇️❇️

Smukkeste øjenbryn

Er virkelig glad for mine øjenbryn. I starten skulle jeg vænne mig til dem, men nu kan jeg kun se mig selv i de nye og vil ikke tilbage til de gamle. De er såå flotte og ser så narturligt ud. Terane er virkelig dygtig og tålmodig <3

Betina Stubberup

❇️❇️❇️❇️❇️

Meget flotte bryn

Jeg har fået min første behandling af øjenbryn og må bare sige at jeg er meget tilfreds. Det er blevet så fint og jeg glæder mig til 2. behandling om 6 uger. Man føler sig tryg hos Terrane og hun er meget grundig og omhyggelig.

Bettina Imre

❇️❇️❇️❇️❇️

Forundersøgelse

Jeg har pt kun været til forundersøgelse, men havde en virkelig god oplevelse. Terane var sød og imødekommende og gav sig god tid til at fortælle om det videre forløb.

Sarah Christophersen

❇️❇️❇️❇️❇️

Fuldt tilfreds med mine øjenbryn

Fuldt tilfreds med mine øjenbryn. Jeg skulle have genopfriskning efter 17 måneder. Det har holdt godt. Terane er dygtig, tålmodig og lytter til ens ønsker.

Ruth Johansen

❇️❇️❇️❇️❇️

En meget fin behandling

En meget fin behandling. Grundig forarbejde inden tatovering. Sød og imødekommende person som også er faglig dygtig. Gik derfra med et fantastisk og veltilfreds resultat.

Sanne Aaen

❇️❇️❇️❇️❇️

Jeg har fået min første behandling af øjenbryn

Jeg har fået min første behandling af øjenbryn og er meget tilfreds. Man føler sig tryg hos Terane. Hun er meget grundig og omhyggelig med at finde den rigtige form af bryn som passer til ansigtet, samt farve valg. Det er blevet så fint og jeg glæder mig til 2. behandling om 6 uger.

Lene Nyborg

❇️❇️❇️❇️❇️

Jeg smiler hver gang jeg ser mig i…

Jeg smiler hver gang jeg ser mig i spejlet , jeg er så glad for mine nye øjenbryn og er lykkelig for at jeg valgte dygtige Terane.

Jeanett Jørgensen

❇️❇️❇️❇️❇️

Mange har tatoveret øjenbryn som…

Mange har tatoveret øjenbryn som fremstår grå, unaturlige eller ser ganske besynderlige ud. Derfor var jeg ikke et sekund i tvivl, efter at have set min datters “nye” øjenbryn lavet af Terane. Naturligt look, det måtte jeg også have lavet af Terane.

 

Første gang, var for to år siden, jeg har lige fået frisket brynene op igen.
Resulteret er som sidst: fem stjerner.

Anette

❇️❇️❇️❇️❇️

Fuldt tilfreds med mine øjenbryn

Fuldt tilfreds med mine øjenbryn. De er så naturlige og smukke. Terane er dygtig, tålmodig og lytter til ens ønsker. Var yderst i tvivl om jeg skulle få det gjort da jeg har allergi for rigtig mange ting og var bange for om jeg kunne tåle farven. Terane var yderst hjælpsom og på anbefalinger fra producenten lavet Terane en test før behandlingen. Kan varmt anbefale Terane.

Eva Grubbe

❇️❇️❇️❇️❇️

Vippefortætning

Super fint arbejde, Terane udfører, giver sig god tid, og man føler sig virkelig tryg og godt tilpas.
Har fået lavet vippefortætning/eyeliner, er rigtig tilfreds, med et super flot resultat ??
Og så er Terane en fantastisk sød person, som man er helt tryg ved, at lade sig behandle af. Hun går ikke på kompromis.
Vil varmt anbefale hende.

Rikke Thorsen

❇️❇️❇️❇️❇️

Et godt valg

Et godt valg, hvis du vil være sikker på er smukt resultat.

Permanentmakeup Torino

❇️❇️❇️❇️❇️

I am your fan from Italy!

I am your fan from Italy! I follow your work since forever! Goood job!

MajCare v. Majbritt Rossau

❇️❇️❇️❇️❇️

Tak for de smukkeste øjenbryn og…

Tak for de smukkeste øjenbryn og eyeliner. Mine venner komplimenterer mig og synes at det et så flot lavet. Og jeg siger tusind tak til Terane for den sødeste behandling

Maria Ström Juul

❇️❇️❇️❇️❇️

De smukkeste øjenbryn fik jeg hos Terane og Beauty Clinic København…

Jeg fik lavet mine øjenbryn hos Terane og Kan kun anbefale denne fantatiske kvinde. Hun er en sand kunstner og mine øjenbryn ser fuldstændig naturlige ud. Terane er så omhyggelig og professionel og tager sig rigtig god tid med at lave forarbejdet med at måle op og sørge for at det bliver helt perfekt. Desuden er Terane så venlig, empatisk og varm. Jeg følte mig så tryg ved hende og kan på det varmeste anbefale Permanent Makeup København, og du får de smukkeste øjenbryn i verden som passer lige til dig. Gør dig selv den tjeneste at få dem lavet et sted hvor kvalitet, sikkerhed og resultat er til perfektion og det er nemlig hos Terane.

Lene Nyborg

❇️❇️❇️❇️❇️

Jeg elsker mine øjenbryn 🥰Terane er så…

Jeg elsker mine øjenbryn 🥰Terane er så dygtig, grundig ,præcis og dedikeret til sit arbejde .jeg er altid glad når jeg har været på hendes fine, rene klinik 🥰🥰

Annette Sparre

❇️❇️❇️❇️❇️

Terane er en sand kunstner - glæd dig

Jeg fik lavet bryn hos Terane, da jeg kun havde ganske få meget lyse øjenbrynshår. Jeg er SÅÅÅÅ tilfreds. Terane er super professionel, og meget meget grundig i sine forberedelser, med optegning og forklaring på hvert step i processen. Følte mig tryg hele vejen igennem. Og så er Terane en sand kunstner. Det er så flot arbejde hun laver. Jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Terane. Du kan trygt læne dig tilbage og glæde dig til resultatet.

Jonna Uldahl

❇️❇️❇️❇️❇️

Fantastisk god behandling og jeg er…

Fantastisk god behandling og jeg er meget tilfreds.
Vil med glæde anbefale det til alle som er interesseret.

Henriette

❇️❇️❇️❇️❇️

Efter 2 år fik jeg lavet genopfriskning…

Efter 2 år fik jeg lavet genopfriskning af mine bryn. Resultatet er blevet super flot og jeg er meget tilfreds! 😍 Terane er både sød, dygtig og grundig og jeg vil anbefale hende til alle 🤩

Dacic Anita

❇️❇️❇️❇️❇️

Jeg fik to behandlinger hos Terane

Jeg fik to behandlinger hos Terane , og jeg må sige, at hun er en meget sød og god kvinde. Med hensyn til øjenbrynene er der ingen fejl, Terane gør sit arbejde godt. Jeg anbefaler hende. Vi ses helt sikkert næste år 👍🏻 ♥️Hilsen

Ronyia Sindi

❇️❇️❇️❇️❇️

Sød, tålmodig og dygtig!

Virkelig godt arbejde, Terane lytter til ens ønsker og går meget op i, at både detaljer og det store billede spiller. Hun er sød og tålmodig i processen fra optegning til udførelsen af arbejdet. Kan anbefales 🙂 Tak!

Tatiana Stilou

❇️❇️❇️❇️❇️

Har netop været til konsultation…

Har netop været til konsultation omkring læber. Vi havde en god snak om forventninger og resultater så jeg har trygt booket tid til behandling om 2 uger.

Connie Bergmann Jacobsen

❇️❇️❇️❇️❇️

God og professionel behandling

God og professionel behandling. Kan jeg varmt anbefale.

Liga Normann

❇️❇️❇️❇️❇️

Professional experience and excellent results!

Incredibly satisfied about the treatment and the results! Terane is very professional and perfectionist in a good way! She really knows what she is doing and was able to guide me through the whole process. I'm very very happy about my new eyebrows and will definitely keep Terane as my go-to specialist for years to come. 100% worth it!

Tanja Djukic

❇️❇️❇️❇️❇️

Overgår ALLE forventninger

Jeg er en pige på 25 år, og før jeg besøgte Permanent Makeup København, manglede jeg stort set halvdelen af hvert bryn. Jeg var super nedtrykt over det og har brugt utallige timer foran spejlet for at tegne dem op med øjenbrynsfarve hver eneste dag. Da jeg så færdiggjorde min kandidat og blev ansat i en medicinalvirksomhed, måtte jeg ikke længere bruge make-up på arbejdet, hvilket var rigtig hårdt for mig, når nu jeg var så ked over mine bryn. Inden jeg besluttede mig for at få dem tegnet op permanent, var jeg dog mægtigt nervøs ved tanken og gik med spørgsmål som “hvad nu hvis de bliver alt for tykke for min smag?” (hvilket var min største frygt), og “hvad nu hvis det kommer til at se unaturligt ud, og alle kan se, at jeg har fået dem lavet?”.. Grundet denne nervøsitet, tog det mig flere måneder at tage beslutningen og at finde det rigtige sted. Da jeg så fandt Teranes klinik på nettet og tog et kig på hendes galleri, var jeg målløs! Hvert enkelt resultat var bare et kunstværk: så unikt og gennemført! Det var ikke bare en “skabelon” hun kørte efter, som man ser skrækeksempler på fra så mange andre steder - nej, hun har øje for hver detalje, og hun tilpasser brynene til hver enkelt kundes egne ansigtstræk og ansigtssymmetri. Efter at have set hendes resultater, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det kun var hende, som kunne give mig lige det resultat, jeg ville have. Jeg var til min første behandling hos Terane i sidste uge, og kvinden overgik simpelthen ALLE mine forventninger!!! Hun bestræber sig virkelig på at imødekomme dine ønsker, men kommer samtidig med hendes egne professionelle holdninger og råd, der gør hendes færdige stykke arbejde helt exceptionelt 🙏! - Og for hvert trin hun rykker i behandlingen, viser hun hvordan det ser ud, så du kan tage den med ro. Hun brugte al tiden, der var booket ind - og blev endda lidt længere for at hyggesnakke med mig, da jeg var hendes sidste kunde🥰.. Terane er simpelthen en stjerne uden lige - hun er både utrolig behagelig og smilende
som person, og det hun laver er ikke bare permanent make-up, men kunst.. Er helt sikker på, at en så professionel behandling er svær at finde andre steder!
Mine bryn ser SÅ naturlige ud, og de blev på ingen måder for tykke. Formen er desuden blevet helt ubeskriveligt flot! Havde i min vildeste fantasi ikke kunnet forestille mig, at det skulle se så fantastisk godt ud! - har fået ris og ros fra både venner og familie, og min søster blev så vild med dem, at hun nu også skal ha lavet bryn hos Terane! Kan simpelthen ikke takke hende nok for resultatet… Jeg er OVERLYKKELIG!❤️🎊

Betina Stubberup

❇️❇️❇️❇️❇️

Professionel håndtering

Jeg havde booket tid til en konsultation, da jeg gerne vil have lavet mine bryn. Terrine forklarede på en grundig og rolig måde hvordan det foregår og hvad der sker efter forløbet og hvad jeg skal være opmærksom på. Nu føler jeg mig helt tryg og skal helt sikker have lavet mine bryn efter sommeren.

Marianne Rosager

❇️❇️❇️❇️❇️

Flot og naturligt resultat

Jeg har fået lavet øjenbryn (første gang jeg har fået lavet permanent Makeup) Det er blevet rigtig flot og ser naturligt ud

Sasha

❇️❇️❇️❇️❇️

Mange tak, Terane!!

Jeg kan ikke takke Terane nok for det utroligt naturlige og professionelle arbejde, hun har udført for mig. Hun er både kunstner og videnskabsmand, og hendes resultater er så naturlige, at ingen ved, at det er gjort. Mange tak!

Mary Hui Hansen

❇️❇️❇️❇️❇️

Jeg var hos Terane for en konsultation…

Jeg var hos Terane for en konsultation og hun giver sig tid for at forklare hvordan forløb vil være så jeg kunne følge mig helt tryk hos hende. Jeg gik derfra med en meget komfortable og dejlig oplevelse.

Jane Jelbo Stæhr

❇️❇️❇️❇️❇️

Super tilfreds

Jeg har fået lavet første behandling af mine læber, blev velinformeret og følte mig tryg under hele behandlingen.
Jeg glæder mig til at se det endelige slutresultat efter 2. behandling til maj.

Maria Ström Juul

❇️❇️❇️❇️❇️

Jeg har været til første konsultation…

Jeg har været til første konsultation med Terane og jeg har bestilt tid til at få lavet mine øjenbryn i september. Jeg følte mig så vel mødt af Terane og meget tryg. Hun tager sig meget god tid, er lyttende og indfølende. Desuden har min veninde fået lavet sine bryn hos hende med et meget smukt og professionelt resultat. Derfor er jeg 100% sikker på at jeg også vil gå fra Teranes klinik meget tilfreds og glad.
Maria Ström Juul

Mia Bentsen

❇️❇️❇️❇️❇️

Til perfektion

En supergod oplevelse at få lavet PMU hos Terane. Jeg havde fået en PMU-behandling andetsteds først, og hold da op en VERDEN til forskel! Terane er supersød, realistisk, opmærksom, perfektionistisk og generelt bare vildt dygtig! Terane tager udgangspunkt i ens naturlige form af brynene og laver virkelig et sæt bryn, som bare passer til en. Jeg er meget meget meget tilfreds med mine bryn.

Lone

❇️❇️❇️❇️❇️

Imødekommende

Imødekommende og tillidsvækkende. Alt hvad der skal til, når man skal udsætte sit ansigt for noget langtidsvirkende

Malene Lynge

❇️❇️❇️❇️❇️

Dygtigt håndværk! Glæder mig til st komme igen.

Første gang jeg får lavet permanent make-up. Meget meget flot udført arbejde, som roses af alle jeg møder. Terane er grundig, dygtigt udført håndværk og hun er god til at forklare og meget behagelig.
Jeg kan varmt anbefale hende. Se også hendes billed-galleri, som taler for sig selv. Glæder mig til at komme igen.

Pia Angela Rasmussen

❇️❇️❇️❇️❇️

Jeg giver Terane 5 stjerner

Jeg giver Terane 5 stjerner, da man jo ikke kan give 10 stjerner. Jeg har fået lavet bryn og følte mig straks i trygge rammer. Terane arbejder meget professionel og detaljeret hvilket hendes arbejde også bærer præg af.
Tak for et meget fint arbejde Terane.
Hilsen Pia

Jane Jelbo Stæhr

❇️❇️❇️❇️❇️

Jeg kan kun give mine bedste…

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger, jeg har følt mig tryg i Teranes kyndige hænder og resultatet er bedre end jeg forventede.

Jeg glæder mig til at få ordner mine læber til februar’22.

Anne Bundgaard

❇️❇️❇️❇️❇️

Har fået kompetent rådgivning i forhold…

Har fået kompetent rådgivning i forhold til, hvad der klær den enkelte. Har fået en flot vippefortætning. Professionelt arbejde og behagelig stemning.

M Ayesha Ahmed

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

It was a great experience, I was very nervous going in. But the consultation was perfect she answered all of my questions and explained in great detail what Microblading involves. I have had just one session but excited and looking forward to my second session. I am super happy with the professionalism and the details taken involving this process. I can't wait to see the end results after my second session. Best part is that Microblading is not a tattoo so if you are worried about praying as a Muslim this is not tattoo so you can surely get it done. I highly recommend Terane she really takes her time and gives you her full attention. I totally recommend her thank you Terane for your professionalism i really appreciate it.

Nadine Høysholdt

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super tolle Augenbrauen. Terane nimmt sich jede Menge Zeit um ein perfektes Resultat zu erreichen. Form und Farbe passen ausgezeichnet. Ich kann sie nur weiter empfehlen 🙂

Sasha

❇️❇️❇️❇️❇️

Terane er helt fantastisk

Terane er helt fantastisk! Hendes arbejde er fremragende, hun har et stort øje for detaljer og er helt professionel. hun er den bedste i byen.

Regitze Erboe

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Smukke bryn af Terane Jeg fik lavet mine bryn færdigt for en måned siden, og jeg er SÅ glad for dem! 😍 De passer så godt til mit ansigt og Terane er så fantastisk til at lave det hun gør. Hun tog sig så meget tid til at tegne dem helt perfekt op, finde den helt rigtige farve og gøre oplevelsen behagelig for mig. Kæmpe anbefaling fra mig!

Talib Salman

❇️❇️❇️❇️❇️

Ros #

Ros
Jeg rose Terane for en god og professionel behandling for mine øjnebryn. Tak Terane.

Pia Angela Rasmussen

❇️❇️❇️❇️❇️

Jeg har nu fået lavet anden behandling…

Jeg har nu fået lavet anden behandling af mine bryn og er fuld tilfreds med resultatet og den gode behandling der er givet.
Tak for det Terane, kan varmt anbefale dig, jeg giver 5 stjerner.
Hilsen Pia

Eleni Lekka

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fully recommend! I am so happy with my new eyebrows! The result is very natural! Terane is very skilled both in the design and the application! Also, full marks on hygiene (even before the covid-19 era)

Maria Ström Juul

❇️❇️❇️❇️❇️

Jeg er så tilfreds med mine øjenbryn…

Jeg er så tilfreds med mine øjenbryn også efter anden behandling. Terane er så professionel, nøjagtig og har bare talent og sans for sit hverv. Alt er i top fra hygiejne til service. Terane går ikke på kompromis og med hendes sagkyndige vejledning kan det kun blive godt. Jeg vil til hver en tid anbefale Terane og Permanent Make Up København. Jeg vil til hver en tid konsultere Terane en anden gang.

Lis Jensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære søde Terane 🥰
Jeg er super glad for mine øjenbryn og vippe fortætning som du har lavet på mig, nu ser jeg altid frisk og naturlig ud, Du er utrolig dygtig, omhyggelig og professionel til dit arbejde, og med hygiejnen i top, tusinde tak for god og tryg behandling, jeg vil altid gå til dig hvis jeg skal have andre behandlinger. Og vil varmt anbefale dig til andre. knus fra lis 😊

Jane Jelbo Stæhr

❇️❇️❇️❇️❇️

Endnu er super god behandling

Endnu er super god behandling, 1. genopfriskning af eyeliner, lige så perfekt som sidste gang.

Nezha Imzilen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er yderst tilfreds med mit ny flot øjenbryn, den meget professionelt lavet. Terane er meget dygtig i sit arbejde, give god vejledning, og man føle sig velkommen og er trygge i hendes hænder, samt er hun enorm sød. Jeg vil 100% anbefale Terane. Mange tak for et godt stykke arbejde Terane.

Sigga Nønne Lindholm Nielsen

❇️❇️❇️❇️❇️

Jeg har fået et fantastisk resultat hos…

Jeg har fået et fantastisk resultat hos Permanent Makeup København!
Efter flere forsøg på klinik i Hellerup og København fik jeg endelig den ønskede brede eyeliner hos Terane.
Atmosfæren og professionalismen er helt i top og resultatet utrolig flot.
Den efterfølgende opfølgning fra Terane har jeg været super glad for og følt mig helt tryg før, under og efter behandlingen.

Tina Nass Jacobsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er virkelig dygtig, jeg er så glad for min eyeliner.

Casey Ha

❇️❇️❇️❇️❇️

Jeg er så glad for mine bryn takket…

Jeg er så glad for mine bryn takket være Terane. Hun er en fantastisk kvinde som man roligt kan være trygt hos. Hvis du overvejer at få lavet dine bryn så er det helt klart Terane som jeg vil anbefale! 🙂

1000 tak Terane 🙂

Dorte S

❇️❇️❇️❇️❇️

Så flotte og naturlige bryn og eyeliner…

Så flotte og naturlige bryn og eyeliner har jeg fået lavet af Terane. I lang tid har jeg overvejet at få lavet permanent makeup. Men var bekymret for resultatet. Og ih hvor er det blevet godt og det var en god oplevelse af få det lavet af Terane. Hun er yderst perfektionistisk og super sød, og betragtet sit værk som kunst, hvilket gør at jeg tror alle får et flot resultat.

Karina

❇️❇️❇️❇️❇️

Er blevet den lykkelige ejer af et sæt…

Er blevet den lykkelige ejer af et sæt nye bryn, lavet af Terane permanent makeup Kbh.
Var nervøs og meget spændt, men Terane er virkelig god til at få en til at føle sig rolig og tryg ❤️
Brynene er flotter og mere naturlige end min fantasi kunne række. Jeg er fuldt ud tilfreds og mega glad.
Jeg skulle have gjort det her for længe siden, men det tog lidt tid og finden den helt rigtige bryn kunstner, og en kunstner det er Terane.
Jeg vil anbefale dig til alle de kvinder/mænd jeg møder på min vej som ønsker sig permanent makeup 😘

Annette Sparre

❇️❇️❇️❇️❇️

Endnu engang en super oplevelse

Endnu engang en super oplevelse, hvor jeg fik 2.behandling af permanente bryn. Så fint, grundigt og dygtigt lavet. Er meget glad - så tusinde tak Terane.
Hilsner fra Annette

Jing Watchalee

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super sød og professionel ? helt klart anbefalde hvis man vil lave sit bryn!

Maria K. Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk behandling og service i topklasse både før, under og efter. Hvis man er det mindste utryg, bliver man taget i hånden og fulgt trygt igennem hele processen. Terena er yderst professionel og har en kunsteristisk tilgang til sit arbejde. Behandlingen er først færdig når man som kunde er tilfreds med behandlingen.

Sascha Eibye Westerberg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er virkelig et smukt stykke kunstværk.

Marianne Carlsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En skøn oplevelse i behagelige omgivelser. en dygtig og rar behandler, med masser af erfaring og med viden på sit fag. Jeg er SÅ tilfreds.

Michael Andersen

❇️❇️❇️❇️❇️

Terane er virkelig grundig!

Terane er virkelig grundig og har styr på ALT. Hun er meget detaljeorienteret og går op i at have 110% orden i tingene og yder en ekstra indsats for en ordentlig kundeservice. Hun får en til at føle sig vigtig og har en god kommunikation med en helt fra starten af! Hun tager sig god tid til at lytte til ens ønsker og er meget grundig under hele behandlingen.
Terane skulle lave 3D bryn på mig. Da hun havde målt og tegnet mine bryn op og bagefter viste mig det i spejlet, var det endnu bedre end jeg havde forventet!
Behandlingen og konsultationen tog tilsammen 3,5 time. Og det betyder at hun er ekstra grundig og tager sig tid til at gøre et ekstra godt stykke arbejde. Hun fortalte mig, at det i sidste ende er et mesterværk for hende. Jeg er MEGA GLAD for mine bryn! Jeg kan helt sikkert anbefale Permanent Makeup København til alle og en hver!

Rikke Thorsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik lavet mine bryn og er vild med dem! Man er tryg i hendes hænder og kan varmt anbefales! 

Sacha

❇️❇️❇️❇️❇️

Permanent Makeup København er det…

Permanent Makeup København er det bedste sted jeg har fået lavet bryn. Terane er så sød og perfektionistisk, så man føler sig i gode hænder lige fra man kommer ind til hende, til man går igen. Jeg føler mig så smuk med hendes kunstværk og jeg glæder mig til at skulle til næste behandling igen.

Caroline Kadau

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super dygtig og professional!
Tusind tak for behandlingen Terane.

Øzlem Sahiner

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Så er det nu hvis i skal få lavet jeres bryn anbefaler gerne stedet, hun er meget dygtig sætter virkelig pris på det er så glad for mine bryn. mange Tak søde Terane.

Luna Sode Lønborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dette sted får sig om nogen til at føle sig velkommen!! Terane er super sød og nærværende og om nogen perfektionistisk helt ud til fingerspidserne. Jeg er ovenud lykkelig for at få lavet mine øjenbryn her, hvor mine forventninger og ønsker blev imødekommet og efterlevet. Jeg vil klart anbefale stedet her til andre ??
Af hjertet tak for de smukkeste bryn Terane!!

Sandra Guntobon Moldt

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virkelig professionel..kan ikke leve uden..altid yderst tilfreds og vågnet op hver morgen og ligner en diva?
Hun er perfektionist og stopper ikke før hun er 100% tilfreds med sit arbejde!
Hun er den bedste! Et kæmpe tak!

Zahra Al Sawaf

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det varmeste anbefalinger herfra!
Terane er super dygtig og professionel både i vejledningen og udførelse.Derudover er hun bare så sød og man er virkelig i trykke hænder hos hende.?
Er så tilfreds med mine ny bryn, så flotte og naturlig.
TAK for dit arbejde?
Top point ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tara Na

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er 100% tilfredse med mine nye flotteste naturlige bryn, eyeliner og læber og følte mig meget velkommen, og helt tryg og afslappet i Teranes professionelle og omhyggelige hænder.

Bettina Svendsen

❇️❇️❇️❇️❇️

Så flotte bryn!

Så flotte bryn!

Jeg er overordentlig tilfreds med de fine bryn jeg har fået lavet hos Terane. Hun er både grundig, behagelig, og gør sig meget umage. Jeg vil absolut anbefale hende til enhver tid!

Gitte Netsov

❇️❇️❇️❇️❇️

Ønsker du nye bryn

Så kan jeg varmt anbefale Terane. Super professionel og en dygtig kunstner. Jeg er meget tilfreds og glad for mine bryn. Terane sikrer at du er med hele vejen og føler dig tryg under hele behandlingen. Og resultatet lever fuldt ud op til mine forventninger. Naturligt look og ikke til at se, at der er tale om permanent Make-up.

Nynne Holm

❇️❇️❇️❇️❇️

Hvis du gerne vil have flotte naturlige øjenbryn

Hvis du gerne vil have flotte øjenbryn, der ser naturlige ud, så skal du få dem lavet af Terane. Her ender du ikke med røde øjenbryn, der sidder langt oppe i panden på dig. Men med et kunstværk, der er tegnet så fint, at du ikke selv kan se forskel på dine oprindelige øjenbrynshår og dem, som er "tatoveret" - du bliver bogstavelig talt nødt til at bruge en pincet for at mærke, hvilke øjenbrynshår som du ikke kan hive i.
Terane er super omhyggelig med både optegning af brynene, inden hun "tatoverer" - og du bliver ikke presset til at få lavet bryn, som ser anderledes ud, end du selv vil ha dem - og også når hun laver selve dem permanente makeup.
Terane er uddannet kunstner, og det kan man godt se, når man sammenligner hendes pmu-øjenbryn med de fleste andre pmu-artister. Terane behersker ikke blot pmu-teknikken, men kan rent faktisk tegne - og det gør en stor forskel.
Så jeg giver Terane B. og Permanent Makeup København min allerstørste anbefaling. Det er afgjort et sted, som er værd at rejse langt for, hvis man ønsker permanente øjenbryn, som ser ud som om, at man er født med dem.

Elwira Pan-ararm

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet både mine læber og bryn og jeg vil på varmeste vis anbefale Terane hvis man overvejer at få lavet permanent makeup. Hun er så perfektionistisk med sit arbejde, og hun vejleder altid så man får det mest naturlige look. Mine varmeste anbefalinger herfra ☺️

Julie Bondo

❇️❇️❇️❇️❇️

Jeg er SÅ glad for mine bryn!

Jeg er SÅ glad for mine bryn!
Kan kun anbefale Terane, hvis man som mig ønsker at få lavet sine bryn permanent, da hun virkelig er perfektionistisk og dygtig - det er virkelig en tryghed, når det er så synlig en ting, man skal have lavet. Har fået rigtig mange komplimenter for mine bryn og selv min mor, som syntes det var en dårlig idé, overvejer det selv nu. Så kun ros herfra!

Pia Hansen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

perfektion, omhyggelighed, venlighed og behagelig atmosfære - gode anbefalinger fra en tilfreds eyeliner-

Elma Mikkelsen

❇️❇️❇️❇️❇️

Meget meget tilfreds og utroligt søde

Meget meget tilfreds og utroligt søde
Jeg meget gerne tilbage igen og igen.

Louise Agerbo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet de flotteste bryn hos Permanent makeup København.
Jeg kan til hver en tid anbefale dette fantastiske sted. Jeg kender ejerens baggrund og tidligere arbejde, så ved at alt hvad hun laver det bliver så professionelt. Selvom jeg var en af de første, så jeg overhovedet ikke nervøs.

Rimma Molzen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Моя дочь делала брови и очень довольна. Рекомендую

Nuray Karatas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er meget glad for behandling, materiale, stedet , og vil også sige om Terane er super meget dygtigt profesionelle. Kan godt anbefales som permanent makeup. Tusind tak.

Erna Liza Saballo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg anbefaler at i skal komme her ud fordi at det er en meget super god sted man bliver godt det super behandlet❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Anna Viking Andersen

❇️❇️❇️❇️❇️

Fantastisk!

Jeg har lige fået lavet bryn hos Terane og jeg er så utroligt glad for min oplevelse under behandlingen samt resultatet nu!
Hun er yderst professionel,dygtig og ikke mindst super sød!
Jeg kan varmt anbefale at man vælger at få lavet sin permanente makeup hos Terane!:))

Karina

❇️❇️❇️❇️❇️

Meget tillidsfuld

Meget tillidsfuld, tryg og servicemindet oplevelse.

Kim Sørensen

❇️❇️❇️❇️❇️

Er super glad

Er super glad, for det flotte arbejde Terane B. har lavet😍
Har for år tilbage fået lavet bryn, et andet sted i København. Det var ikke et perfekt arbejde, der blev lavet på det tidspunkt og Terane havde et stort arbejde, med at rette op på de fejl, der blev lavet den gang. Det jeg har fået lavet af Terane, er bare så super flot. Det er ikke sidste gang, jeg kommer der👍
Hanne

Stine Jørgensen

❇️❇️❇️❇️❇️

Hun er mega dygtig

Hun er mega dygtig, mega godt sted kan klart anbefales til andre!

Jane Folkmann

❇️❇️❇️❇️❇️

Efter sygdom har jeg mistet mine bryn

Efter sygdom har jeg mistet mine bryn. Jeg har nu fået de smukkeste bryn jeg aldrig troede jeg skulle få. Et mere omhyggeligt udført arbejde kan kun beskriver med ros for det arbejde der er udført.
Tusind tak for dig du har gjort mig til et gladere og lykkeligere menneske.

G. Christensen

❇️❇️❇️❇️❇️

Jeg har fået lavet eyeliner hos Terane…

Jeg har fået lavet eyeliner hos Terane og er meget tilfreds. Hun er sød og imødekommende og tager sig god tid, så man føler sig i trygge hænder. Resultatet er så fint, og jeg er glad 🙂

Dinna Nasere

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er glad for din behandling, Terane.

Henriette

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1000 tak for en fantastisk behandling søde Terane! 🤩 Er utrolig glad for mine nye bryn! 😍 Dejligt at du er så detaljeorienteret og først er tilfreds når man selv er det ☺️ Vil klart anbefale dig til andre! 👏🏻😍

Jane Jelbo Stæhr

❇️❇️❇️❇️❇️

Farvet læber

Så fik jeg lavet 2. behandling af farvede læber og igen er jeg meget tilfreds.

Glæder mig til den overskydende farve er væk, læberne er helet så det fulde resultat kan ses.

Endnu en skøn og kompetent behandling, som jeg varmt kan anbefale.

Tusind tak Terane.

Ayşe Musa

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Аз съм много доволна?благодаря от сърце?

Permanent Makeup Kbh

Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

Åbningstider

Mandag - Fredag - kl. 10.00 - 18.00
Lørdag - Søndag - lukket

Udenfor åbningstider og weekend - efter telefon aftale 2660 0301

Disse tider pålægges et gebyr på 500 kr.