Permanent Makeup Læber

Få flotte og naturlige læber 24 timer i døgnet med permanent læbe makeup.

Der er en stigende efterspørgsel på permanent makeup læber. Det er naturligt, at læberne mister fylde og farve over tid. Ved at tilsætte farve med permanent læbe makeup, kan du få en naturlig læbekontur igen. Det er også muligt at få korrigeret læbekanten, hvis læberne er asymmetriske.

HVEM KAN FÅ PERMANENT LÆBE MAKEUP?

Der kan være mange årsager til, at man ønsker at få lavet permanent læbe makeup. Det kan både være for at forskønne og tydeliggøre dine eksisterende læber, eller rette asymmetriske og udvisket læbekontur. Du kan læse mere om generelle info samt risici og forholdsregler her… Når det drejer sig om permanent læbe makeup, er det ikke alle der får lige meget ud af behandlingen. Det afhænger i høj grad af læbernes naturlige farve. Personer med meget mørke læber, egner sig eksempelvis ikke til permanent makeup behandling, da resultatet vil ikke være optimalt.

Book en konsultation for permanent makeup læber og få en professionel rådgivning om hvorvidt dine læber egner sig til behandlingen. Du kan sagtens få lavet permanent makeup på dine læber, selvom du til tider har forkølelsessår. Det er dog vigtigt, at du tager til egen læge 1 uge før permanent makeup behandling, og have en forebyggende kur mod forkølelsessår, da behandlingen kan fremprovokere et nyt forkølelsessår. Ved hyppige udbrud af forkølelsessår, dvs. mere end 4 gange om året, frarådes det helt at få permanent makeup på læber.

Du kan hente samtykket her…

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Når du har været til konsultation, og har fået rådgivning om hvorvidt dine læber egner sig til permanent makeup, går vi i gang med at tegne formen af dine læber med de eventuelle rettelser.

Når formen er godkendt af dig og ligger indenfor de korrekte æstetiske principper, påsmøres en kølende og beroligende bedøvelse (salve) på læberne. Mens bedøvelsen begynder at virke i de næste 20-25 minutter, vælger vi den rette farve at arbejde videre med. Herefter igangsættes selve behandlingen mikropigmentering med maskine. Farven bliver tonet ind på læben for at få et mere naturligt resultat. Der afsættes 2,5-3 timer af for hele behandlingen, som inkluderer optegning af læbekontur, farvevalg, bedøvelse samt udførelse af selve permanent læbe makeup.

EFTER BEHANDLINGEN AF PERMANENT MAKEUP PÅ LÆBER

Når behandlingen er afsluttet, påsmøres aftercare creme på dine læber. Du får udleveret en aftercare creme til videre behandling af dine læber, samt vejledning og aftercare instruktioner, for at sikre optimal helingsproces. Helingsperiode og -processen kan variere afhængig af ens overordnede helbred og din egen indsats på, hvordan du har plejet din nye permanent læbe makeup efter behandlingen.

Du kan opleve, at læberne hæver og rødmer lidt efter behandlingen. Det er vigtigt, at du undgår svømmeture i svømmehal, sauna, solarium, tandpasta med blegende effekt de første par uger efter behandlingen. Det anbefales også, at du kun spiser mad som kan indtages med gaffel og sugerør til indtagelse af væske de første to dage efter behandlingen.

Det tager tre til fem dage før læberne er helede. Husk at bruge aftercare creme, som du har fået udleveret hos Permanent Makeup KBH. Ved dannelse af sårskorper, må du ikke pille i dem, da det forringer pigmenternes virkning. Det kan have en afgørende betydning for farvens holdbarhed.

HOLDBARHED OG FORNYELSE

Den forventede holdbarhed kan variere alt efter, hvor godt du har passet på din permanent læbe makeup. Ved alle behandlinger med permanent makeup, skal du huske at bruge høj solfaktor på behandlingsområdet fremadrettet. Herved undgår du at pigmenterne bleges hurtigere end nødvendigt.

Permanent makeup på læber er den behandling, der som regel holder sig længst tid, når de ovenstående passes. Behandlede permanent læber kan holde sig fra 1,5 til 2,5 år uden årlig fornyelse, afhængig af personens hudtype, stofskifte og alder.

Hvis du ønsker mørkfarvet læber, anbefaler vi, at du starter med en meget naturlig farve, hvorefter det tones mørkere i senere behandlinger for at vænne sig til farven.

Svetlana Bek

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Very nice, good attitude to customer, accurate, professional.

Sacha Deciderius

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er så dygtig og så sød. Mine øjenbryn er perfekte, intet mindre, hun er en sand kunster og så er hendes venlige sind bare så fantastisk. Hun giver sig tid til sine kunder, hvilket jeg værdsætter meget. Jeg glæder mig til næste behandling allerede.

Eva Grubbe

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super fint arbejde, Terane udfører, giver sig god tid, og man føler sig virkelig tryg og godt tilpas.
Har fået lavet vippefortætning/eyeliner, er rigtig tilfreds, med et super flot resultat ??
Og så er Terane en fantastisk sød person, som man er helt tryg ved, at lade sig behandle af. Hun går ikke på kompromis.
Vil varmt anbefale hende.

Eleni Lekka

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fully recommend! I am so happy with my new eyebrows! The result is very natural! Terane is very skilled both in the design and the application! Also, full marks on hygiene (even before the covid-19 era)

Lis Jensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære søde Terane 🥰
Jeg er super glad for mine øjenbryn og vippe fortætning som du har lavet på mig, nu ser jeg altid frisk og naturlig ud, Du er utrolig dygtig, omhyggelig og professionel til dit arbejde, og med hygiejnen i top, tusinde tak for god og tryg behandling, jeg vil altid gå til dig hvis jeg skal have andre behandlinger. Og vil varmt anbefale dig til andre. knus fra lis 😊

Nezha Imzilen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er yderst tilfreds med mit ny flot øjenbryn, den meget professionelt lavet. Terane er meget dygtig i sit arbejde, give god vejledning, og man føle sig velkommen og er trygge i hendes hænder, samt er hun enorm sød. Jeg vil 100% anbefale Terane. Mange tak for et godt stykke arbejde Terane.

Sigga Nønne Lindholm Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået et fantastisk resultat hos Permanent Makeup København!
Efter flere forsøg på klinik i Hellerup og København fik jeg endelig den ønskede brede eyeliner hos Terane.
Atmosfæren og professionalismen er helt i top og resultatet utrolig flot.
Den efterfølgende opfølgning fra Terane har jeg været super glad for og følt mig helt tryg før, under og efter behandlingen.

Tina Nass Jacobsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er virkelig dygtig, jeg er så glad for min eyeliner.

Maria K. Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk behandling og service i topklasse både før, under og efter. Hvis man er det mindste utryg, bliver man taget i hånden og fulgt trygt igennem hele processen. Terena er yderst professionel og har en kunsteristisk tilgang til sit arbejde. Behandlingen er først færdig når man som kunde er tilfreds med behandlingen.

Jing Watchalee

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super sød og professionel ? helt klart anbefalde hvis man vil lave sit bryn!

Sascha Eibye Westerberg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er virkelig et smukt stykke kunstværk.

Marianne Carlsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En skøn oplevelse i behagelige omgivelser. en dygtig og rar behandler, med masser af erfaring og med viden på sit fag. Jeg er SÅ tilfreds ?

Rikke Thorsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik lavet mine bryn og er vild med dem! Man er tryg i hendes hænder og kan varmt anbefales! ??

Sacha

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Permanent Makeup København er det bedste sted jeg har fået lavet bryn. Terane er så sød og perfektionistisk, så man føler sig i gode hænder lige fra man kommer ind til hende, til man går igen. Jeg føler mig så smuk med hendes kunstværk og jeg glæder mig til at skulle til næste behandling igen.

Øzlem Sahiner

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Så er det nu hvis i skal få lavet jeres bryn anbefaler gerne stedet, hun er meget dygtig sætter virkelig pris på det er så glad for mine bryn. mange Tak søde Terane ???

Luna Sode Lønborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dette sted får sig om nogen til at føle sig velkommen!! Terane er super sød og nærværende og om nogen perfektionistisk helt ud til fingerspidserne. Jeg er ovenud lykkelig for at få lavet mine øjenbryn her, hvor mine forventninger og ønsker blev imødekommet og efterlevet. Jeg vil klart anbefale stedet her til andre ??
Af hjertet tak for de smukkeste bryn Terane!!

Sandra Guntobon Moldt

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virkelig professionel..kan ikke leve uden..altid yderst tilfreds og vågnet op hver morgen og ligner en diva?
Hun er perfektionist og stopper ikke før hun er 100% tilfreds med sit arbejde!
Hun er den bedste! Et kæmpe tak?

Caroline Kadau

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super dygtig og professional!
Tusind tak for behandlingen Terane.

Zahra Al Sawaf

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det varmeste anbefalinger herfra!
Terane er super dygtig og professionel både i vejledningen og udførelse.Derudover er hun bare så sød og man er virkelig i trykke hænder hos hende.?
Er så tilfreds med mine ny bryn, så flotte og naturlig.
TAK for dit arbejde?
Top point ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tara Na

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er 100% tilfredse med mine nye flotteste naturlige bryn, eyeliner og læber og følte mig meget velkommen, og helt tryg og afslappet i Teranes professionelle og omhyggelige hænder.?

Elwira Pan-ararm

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet både mine læber og bryn og jeg vil på varmeste vis anbefale Terane hvis man overvejer at få lavet permanent makeup. Hun er så perfektionistisk med sit arbejde, og hun vejleder altid så man får det mest naturlige look. Mine varmeste anbefalinger herfra ☺️

Pia Hansen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

perfektion, omhyggelighed, venlighed og behagelig atmosfære - gode anbefalinger fra en tilfreds eyeliner-

Louise Agerbo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet de flotteste bryn hos Permanent makeup København.
Jeg kan til hver en tid anbefale dette fantastiske sted. Jeg kender ejerens baggrund og tidligere arbejde, så ved at alt hvad hun laver det bliver så professionelt. Selvom jeg var en af de første, så jeg overhovedet ikke nervøs.
??

Rimma Molzen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Моя дочь делала брови и очень довольна. Рекомендую

Nuray Karatas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er meget glad for behandling, materiale, stedet , og vil også sige om Terane er super meget dygtigt profesionelle ???.. kan godt anbefales som permanent makeup???(tusind tak?)

Erna Liza Saballo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg anbefaler at i skal komme her ud fordi at det er en meget super god sted man bliver godt det super behandlet❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Dinna Nasere

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er glad for din behandling, Terane.

Ayşe Musa

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Аз съм много доволна?благодаря от сърце?

Daniela A.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uden ardannelse, smertefri, hurtigt, ikke dyre, effektivt, resultat efter første behandling - godt gået med rejuvi permanent makeup fjernelse ??

Permanent Makeup Kbh

Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

Åbningstider

Mandag - Fredag - kl. 10.00 - 18.00
Lørdag - Søndag - lukket

Udenfor åbningstider og lørdag - efter telefon aftale 2660 0301