Presse

“For mig er det kunstarbejde”

Terane Bananijarskaja er uddannet kunstner, men i dag er det ikke kunst på et lærred, men på sine patienter.

Af Christian Valsted

Kontorhotellet ’Huset i huset’ på Fjeldhammervej driver Terane Bananijarskaja sin forretning ’Permanent Makeup København’, der, som navnet antyder, tilbyder kunder kosmetiske behandlinger, der varer ved.

Permanent makeup er også kendt som microblading og mikropigmentering og i modsætning til tatoveringer, bruges der pigmenter, der deponeres i det yderste hudlag. Det er semi-permanent og kan forsvinde cirka fem år efter. 

I klinikken hjælper Terane Bananijarskaja primært kvinder, som har mistet deres øjenbryn, symmetrien af øjenbryn, læbeform,læbekanten eller øjenvipperne.

”Mit koncept med permanent makeup er ikke at få dig til at se ud, som om du skal til fest. Konceptet er at få de manglende detaljer tilbage, både i ansigtet og på krop,” siger Terane Bananijarskaja, der kom til Danmark fra Aserbajdsjan tilbage i 1999.

Med hendes kreative og kunstneriske uddannelser som billedkunstner, grafisk designer og arkitekt fra Baku, har hun mange års erfaring, når det gælder form og farver, ansigtsformer og ikke mindst skelettet og muskulaturen i kroppen.

”Jeg lever og ånder for at skabe visuel skønne resultater, når det handler om permanent makeup. Jeg er rigtig glad for mit arbejde og min lille klinik,” siger Terane, der kan mærke, hvordan hendes kunstneriske baggrund er et kæmpe plus i hendes arbejde.

”Jeg er perfektionist og derfor bruger jeg lang tid på tegningen, inden jeg går i gang med at lave eksempelvis et øjenbryn. Det hele skal se fuldstændig naturligt ud, så det kræver stor koncentration, men det er det hele værd, når jeg oplever kundernes reaktioner,” smiler Terane, der, udover øjenbryn, eyeliner og læber, også tilbyder behandling til patienter med arrede eller manglende brystvorter, samt behandling til patienter, der ønsker et fyldigere udseende af hår i hovedbunden eller hårgrænsen.

Her er link til Rødovre Lokal Nyt (på side 28)

Hvad siger vores kunder

Svetlana Bek

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Very nice, good attitude to customer, accurate, professional.

Rikke Thorsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik lavet mine bryn og er vild med dem! Man er tryg i hendes hænder og kan varmt anbefales! 👍🏼

Eva Grubbe

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super fint arbejde, Terane udfører, giver sig god tid, og man føler sig virkelig tryg og godt tilpas. Så kan varmt anbefales. Jeg fik lavet vippefortætning/eyeliner.

Eleni Lekka

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fully recommend! I am so happy with my new eyebrows! The result is very natural! Terane is very skilled both in the design and the application! Also, full marks on hygiene (even before the covid-19 era)

Tina Nass Jacobsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er virkelig dygtig, jeg er så glad for min eyeliner.

Jing Watchalee

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super sød og professionel 🤩 helt klart anbefalde hvis man vil lave sit bryn!

Sascha Eibye Westerberg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er virkelig et smukt stykke kunstværk.

Sigga Nønne Lindholm Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået et fantastisk resultat hos Permanent Makeup København!
Efter flere forsøg på klinik i Hellerup og København fik jeg endelig den ønskede brede eyeliner hos Terane.
Atmosfæren og professionalismen er helt i top og resultatet utrolig flot.
Den efterfølgende opfølgning fra Terane har jeg været super glad for og følt mig helt tryg før, under og efter behandlingen.

Marianne Carlsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En skøn oplevelse i behagelige omgivelser. en dygtig og rar behandler, med masser af erfaring og med viden på sit fag. Jeg er SÅ tilfreds 😍

Øzlem Sahiner

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Så er det nu hvis i skal få lavet jeres bryn anbefaler gerne stedet, hun er meget dygtig sætter virkelig pris på det er så glad for mine bryn. mange Tak søde Terane 🥰🥰😘

Luna Sode Lønborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dette sted får sig om nogen til at føle sig velkommen!! Terane er super sød og nærværende og om nogen perfektionistisk helt ud til fingerspidserne. Jeg er ovenud lykkelig for at få lavet mine øjenbryn her, hvor mine forventninger og ønsker blev imødekommet og efterlevet. Jeg vil klart anbefale stedet her til andre 🌼🌼
Af hjertet tak for de smukkeste bryn Terane!!

Sandra Guntobon Moldt

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virkelig professionel..kan ikke leve uden..altid yderst tilfreds og vågnet op hver morgen og ligner en diva💖
Hun er perfektionist og stopper ikke før hun er 100% tilfreds med sit arbejde!
Hun er den bedste! Et kæmpe tak😘

Caroline Kadau

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super dygtig og professional!
Tusind tak for behandlingen Terane.

Zahra Al Sawaf

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det varmeste anbefalinger herfra!
Terane er super dygtig og professionel både i vejledningen og udførelse.Derudover er hun bare så sød og man er virkelig i trykke hænder hos hende.👍
Er så tilfreds med mine ny bryn, så flotte og naturlig.
TAK for dit arbejde😍
Top point ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tara Na

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er 100% tilfredse med mine nye flotteste naturlige bryn, eyeliner og læber og følte mig meget velkommen, og helt tryg og afslappet i Teranes professionelle og omhyggelige hænder.👌

Elwira Pan-ararm

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet både mine læber og bryn og jeg vil på varmeste vis anbefale Terane hvis man overvejer at få lavet permanent makeup. Hun er så perfektionistisk med sit arbejde, og hun vejleder altid så man får det mest naturlige look. Mine varmeste anbefalinger herfra ☺️

Pia Hansen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

perfektion, omhyggelighed, venlighed og behagelig atmosfære - gode anbefalinger fra en tilfreds eyeliner-

Louise Agerbo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet de flotteste bryn hos Permanent makeup København.
Jeg kan til hver en tid anbefale dette fantastiske sted. Jeg kender ejerens baggrund og tidligere arbejde, så ved at alt hvad hun laver det bliver så professionelt. Selvom jeg var en af de første, så jeg overhovedet ikke nervøs.
😃😃

Rimma Molzen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Моя дочь делала брови и очень довольна. Рекомендую

Nuray Karatas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er meget glad for behandling, materiale, stedet , og vil også sige om Terane er super meget dygtigt profesionelle 👌👍🤗.. kan godt anbefales som permanent makeup👏👏👏(tusind tak🥰)

Erna Liza Saballo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg anbefaler at i skal komme her ud fordi at det er en meget super god sted man bliver godt det super behandlet❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ayşe Musa

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Аз съм много доволна😘благодаря от сърце💋

Daniela A.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uden ardannelse, smertefri, hurtigt, ikke dyre, effektivt, resultat efter første behandling - godt gået med rejuvi permanent makeup fjernelse 🤩🥳

Permanent Makeup Kbh

Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

Åbningstider

Mandag - Fredag - kl. 10.00 - 18.00
Lørdag - Søndag - lukket

Udenfor åbningstider og lørdag - efter telefon aftale 2660 0301