Permanent makeup øjenbryn

Spar tid foran spejlet ved at få lavet øjenbryn med permanent makeup.

Mange lever med ujævne, hullede, overplukkede øjenbryn. Dine øjenbryn er dit ansigts mest afgørende træk, og derfor er det også vigtigt, at de komplimenterer dit ansigt. Dine øjenbryn indrammer dit ansigt, fremhæver dine øjne og forstærker din individuelle udstråling. Øjenbrynene er også afgørende for at give dit ansigt symmetri, form, som passer dig og dit ansigt bedst. Med permanent makeup til øjenbryn kan man give dine bryn ekstra fylde, form og symmetri, der vil give dit ansigt et øjeblikkeligt løft.

PHIBROWS MICROBLADING ØJENBRYN

PhiBrows er en manuel færdighed af semi-permanent øjenbryn tegning. Øjenbrynens form beregnes i henhold til det gyldne skæringspunkt (phi 1.618) og ansigtsmorfologi. Pigmentet påføres i overfladen af ​​dermis ved anvendelse af engangs sterile værktøjer. Pigmentet er valgt således, at det passer til det naturlige hår eller øjenbrynens farve. Efter helingen kan farven blive flere nuancer lysere end det naturlige hårs farve.

Symmetri opnås gennem PhiBrows app, og det beregnes, mens klientens øjne lukkes, fordi der på den måde er mimetiske muskler, som kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet. Strokes trækkes altid i retning af naturlige hår vækst for at opnå et hyperrealistisk udseende. Når en klient har meget få naturlige hår, kombineres manuel teknik med maskinen for at få skygger, der forbedrer lydstyrken. Kombinationen af ​​begge teknikker kaldes PhiFusion. Behandlingen udføres med engangs sterile værktøjer (PhiBrush), og pigmenter fremstilles i overensstemmelse med de højeste standarder (PhiBrows mikroblading pigmenter).

Korrektion udføres en måned efter behandlingen, fordi mellem 10 og 15% af trækstregene forsvinder efter den første behandling. Farven er ekstremt mørk i løbet af de første 5 til 7 dage. 7 dage senere mister den 40 til 50% af dens intensitet. Hvis du mener, at farven er for mørk, skal du ikke forsøge at fjerne det selv på ingen måde. Vent patienten 7 dage for farven til at falme alene efter helbredelsen af ​​huden.

Farvevarigheden afhænger primært af, hvor fedtet huden er. Jo olieere huden, jo kortere farven varer. Svedtendens og solens eksponering reducerer også farvefasthed. Gennemsnitligt forventet tid, indtil en ny farveforfriskning er mellem 10 og 12 måneder. Med olieagtig hud er det op til 6 måneder. Helingen er fuldført efter 28 dage, og det er her, når vi udfører en obligatorisk tilsætning af pigmentet, der er gået tabt. Med problematiske og olieholdige skind kan vi have flere tilføjelser (korrektioner).

Efterbehandlingsvejledningen udgør 70% af behandlingens succes. Smerter under behandlingen er relative. Skræmte kunder og klienter, der har deres tid, føler sig normalt stærkere smerte, mens de andre kunder sammenligner smerten med den, de føler, når de plukker øjenbrynene. Det er muligt at anvende lette anæstetika i form af creme eller væske, som helt kan fjerne smerten under behandlingen. Behandlingens succes afhænger af: – hudkvalitet – efterbehandling – eksponering for forskellige eksterne faktorer.

HVEM FÅ UDFØRT PERMANENT ØJENBRYN?

Der kan være mange årsager til, at man ønsker at få lavet øjenbryn permanent. Manglende eller asymmetriske form på det naturlige bryn er den mest gængse tilstand, der får mange til at lede efter permanent makeup til øjenbryn.

Det kan også være sygdomme, som alopecia eller cancer, der er årsagen til evt. hårtab i øjenbryn. Alopecia er en sygdom, der påvirker ca. 2% af befolkningen. Personer der påvirkes af denne sygdom har en stor risiko for at tabe håret i ansigt, øjenvipper og øjenbryn.

Lider man af cancer, er det ikke selve sygdommen, men behandlingsformen, der gør at man taber håret. Det er meget individuelt, hvor meget hår man taber. Nogle mennesker mister alt hår på kroppen, herunder øjenvipper og øjenbryn, andre mister kun på hovedet.

Er du også træt af at optegne dine øjenbryn hver morgen, så erstat din makeup til øjenbryn med permanent makeupBook en konsultation for permanent makeup øjenbryn og få professionel rådgivning om hvordan dit ansigts naturlige træk kan fremhæves.

Du kan læse mere om forholdsregler her…

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Ved vores første møde til konsultation, har vi allerede talt om dine øjenbryn form og ønsker til eventuelle rettelser. Formen af øjenbryn beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigts morfologi. Når øjenbryn form i ansigtet tegnes op, gøres det efter helt grundlæggende regler, som sikrer korrekt placering i ansigtet.

Symmetri bestemnes ved hjælp af PhiBrows applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, fordi på den måde er de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet. Strokes er altid lagt i retning af kundens egne naturlige hårvækst for, at opnå hyper-realistisk udseende. Hvis kunde har meget få naturlige hår, så kombinerer vi manuel teknik med maskinen for at få skygger, der forbedrer volumen.

Når formen er godkendt af kunde og ligger indenfor de korrekte æstetiske principper, fortsætter vi behandlingen.

De 2 teknikker har forskellige behandlingsformer: hvis vi vælger at lave hairstrokes med NanoBrows med maskinen, så påsmøres en kølende og beroligende bedøvelse (salve) på brynene inden behandling starter. Mens bedøvelsen begynder at virke i de næste 20-25 minutter, vælger vi den rette farve til øjenbryn at arbejde videre med. Herefter igangsættes selve behandlingen mikropigmentering med maskine.

Hvis vi vælger at anvende hairstrokes med microblading – manuel teknik, så anvendes bedøvelse efter huden får sin første hairstrokes (ridser).

Der afsættes 2,5-3 timer af for hele behandlingen, som inkluderer optegning af øjenbryn, farvevalg, bedøvelse samt udførelse af selve permanent makeup øjenbryn.

EFTER BEHANDLINGEN AF PERMANENT MAKEUP TIL ØJENBRYN

Når behandlingen er afsluttet, påsmøres aftercare creme på dine bryn. Du får udleveret en aftercare creme til videre behandling af dine permanent øjenbryn, samt vejledning og aftercare instruktioner, for at sikre optimal helingsproces. Helingsperiode og -processen kan variere afhængig af ens overordnede helbred og din egen indsats på, hvordan du har plejet din nye øjenbryn permanent efter behandlingen.

Du kan opleve, at efter behandling af permanent makeup til øjenbryn kan medføre lidt rødme i huden. Det er vigtigt, at du undgår svømmeture i svømmehal, sauna, solarium de første par uger efter behandlingen. Det behandlede område skal få ro og tid til at hele op, uden at der bliver pillet i sårskorpen. Det tager tre til ti dage før brynene er helede. Undervejs vil sårskorpen skalle af i små flager, og farven vil se mere transparent og lys ud. Ved dannelse af sårskorper, må du ikke pille i dem, da det forringer pigmenternes virkning. Det kan have en afgørende betydning for farvens holdbarhed.

HOLDBARHED OG FORNYELSE

Den forventede holdbarhed kan variere alt efter, hvor godt du har passet på din permanent øjenbryn. Ved alle behandlinger med permanent makeup, skal du huske at bruge høj solfaktor på behandlingsområdet fremadrettet. Herved undgår du at pigmenterne bleges hurtigere end nødvendigt.

Permanent makeup til øjenbryn kræver minimum to behandlinger, før man kan forvente et færdigt resultat. Derfor er det påkrævet, at man kommer til opfølgende behandling 4-6 uger efter den første behandling. Genopfriskning af permanent øjenbryn sker ved 9-12 måneders mellemrum og kan være afhængig af hvor hurtigt huden nedbryder farvepigmenterne, alder, og stofskifte.

Hvad siger vores kunder

Svetlana Bek

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Very nice, good attitude to customer, accurate, professional.

Sacha Deciderius

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er så dygtig og så sød. Mine øjenbryn er perfekte, intet mindre, hun er en sand kunster og så er hendes venlige sind bare så fantastisk. Hun giver sig tid til sine kunder, hvilket jeg værdsætter meget. Jeg glæder mig til næste behandling allerede.

Eva Grubbe

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vippefortætning

Super fint arbejde, Terane udfører, giver sig god tid, og man føler sig virkelig tryg og godt tilpas.
Har fået lavet vippefortætning/eyeliner, er rigtig tilfreds, med et super flot resultat ??
Og så er Terane en fantastisk sød person, som man er helt tryg ved, at lade sig behandle af. Hun går ikke på kompromis.
Vil varmt anbefale hende.

Rs Si

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sød, tålmodig og dygtig!

Virkelig godt arbejde, Terane lytter til ens ønsker og går meget op i, at både detaljer og det store billede spiller. Hun er sød og tålmodig i processen fra optegning til udførelsen af arbejdet. Kan anbefales 🙂 Tak!

Sasha

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mange tak, Terane!!

Jeg kan ikke takke Terane nok for det utroligt naturlige og professionelle arbejde, hun har udført for mig. Hun er både kunstner og videnskabsmand, og hendes resultater er så naturlige, at ingen ved, at det er gjort. Mange tak!

Mary Hui Hansen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg var hos Terane for en konsultation…

Jeg var hos Terane for en konsultation og hun giver sig tid for at forklare hvordan forløb vil være så jeg kunne følge mig helt tryk hos hende. Jeg gik derfra med en meget komfortable og dejlig oplevelse.

Malene Lynge

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dygtigt håndværk! Glæder mig til st komme igen.

Første gang jeg får lavet permanent make-up. Meget meget flot udført arbejde, som roses af alle jeg møder. Terane er grundig, dygtigt udført håndværk og hun er god til at forklare og meget behagelig.
Jeg kan varmt anbefale hende. Se også hendes billed-galleri, som taler for sig selv. Glæder mig til at komme igen.

Mia Bentsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Til perfektion

En supergod oplevelse at få lavet PMU hos Terane. Jeg havde fået en PMU-behandling andetsteds først, og hold da op en VERDEN til forskel! Terane er supersød, realistisk, opmærksom, perfektionistisk og generelt bare vildt dygtig! Terane tager udgangspunkt i ens naturlige form af brynene og laver virkelig et sæt bryn, som bare passer til en. Jeg er meget meget meget tilfreds med mine bryn.

Pia Angela Rasmussen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg giver Terane 5 stjerner

Jeg giver Terane 5 stjerner, da man jo ikke kan give 10 stjerner. Jeg har fået lavet bryn og følte mig straks i trygge rammer. Terane arbejder meget professionel og detaljeret hvilket hendes arbejde også bærer præg af.
Tak for et meget fint arbejde Terane.
Hilsen Pia

Anne Bundgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har fået kompetent rådgivning i forhold…

Har fået kompetent rådgivning i forhold til, hvad der klær den enkelte. Har fået en flot vippefortætning. Professionelt arbejde og behagelig stemning.

M Ayesha Ahmed

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

It was a great experience, I was very nervous going in. But the consultation was perfect she answered all of my questions and explained in great detail what Microblading involves. I have had just one session but excited and looking forward to my second session. I am super happy with the professionalism and the details taken involving this process. I can't wait to see the end results after my second session. Best part is that Microblading is not a tattoo so if you are worried about praying as a Muslim this is not tattoo so you can surely get it done. I highly recommend Terane she really takes her time and gives you her full attention. I totally recommend her thank you Terane for your professionalism i really appreciate it.

Sasha

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er helt fantastisk

Terane er helt fantastisk! Hendes arbejde er fremragende, hun har et stort øje for detaljer og er helt professionel. hun er den bedste i byen.

Regitze Erboe

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Smukke bryn af Terane Jeg fik lavet mine bryn færdigt for en måned siden, og jeg er SÅ glad for dem! 😍 De passer så godt til mit ansigt og Terane er så fantastisk til at lave det hun gør. Hun tog sig så meget tid til at tegne dem helt perfekt op, finde den helt rigtige farve og gøre oplevelsen behagelig for mig. Kæmpe anbefaling fra mig!

Talib Salman

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ros #

Ros
Jeg rose Terane for en god og professionel behandling for mine øjnebryn. Tak Terane.

Eleni Lekka

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fully recommend! I am so happy with my new eyebrows! The result is very natural! Terane is very skilled both in the design and the application! Also, full marks on hygiene (even before the covid-19 era)

Lis Jensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære søde Terane 🥰
Jeg er super glad for mine øjenbryn og vippe fortætning som du har lavet på mig, nu ser jeg altid frisk og naturlig ud, Du er utrolig dygtig, omhyggelig og professionel til dit arbejde, og med hygiejnen i top, tusinde tak for god og tryg behandling, jeg vil altid gå til dig hvis jeg skal have andre behandlinger. Og vil varmt anbefale dig til andre. knus fra lis 😊

Nezha Imzilen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er yderst tilfreds med mit ny flot øjenbryn, den meget professionelt lavet. Terane er meget dygtig i sit arbejde, give god vejledning, og man føle sig velkommen og er trygge i hendes hænder, samt er hun enorm sød. Jeg vil 100% anbefale Terane. Mange tak for et godt stykke arbejde Terane.

Sigga Nønne Lindholm Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået et fantastisk resultat hos…

Jeg har fået et fantastisk resultat hos Permanent Makeup København!
Efter flere forsøg på klinik i Hellerup og København fik jeg endelig den ønskede brede eyeliner hos Terane.
Atmosfæren og professionalismen er helt i top og resultatet utrolig flot.
Den efterfølgende opfølgning fra Terane har jeg været super glad for og følt mig helt tryg før, under og efter behandlingen.

Tina Nass Jacobsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er virkelig dygtig, jeg er så glad for min eyeliner.

Casey Ha

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er så glad for mine bryn takket…

Jeg er så glad for mine bryn takket være Terane. Hun er en fantastisk kvinde som man roligt kan være trygt hos. Hvis du overvejer at få lavet dine bryn så er det helt klart Terane som jeg vil anbefale! 🙂

1000 tak Terane 🙂

Dorte S

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Så flotte og naturlige bryn og eyeliner…

Så flotte og naturlige bryn og eyeliner har jeg fået lavet af Terane. I lang tid har jeg overvejet at få lavet permanent makeup. Men var bekymret for resultatet. Og ih hvor er det blevet godt og det var en god oplevelse af få det lavet af Terane. Hun er yderst perfektionistisk og super sød, og betragtet sit værk som kunst, hvilket gør at jeg tror alle får et flot resultat.

Karina

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Er blevet den lykkelige ejer af et sæt…

Er blevet den lykkelige ejer af et sæt nye bryn, lavet af Terane permanent makeup Kbh.
Var nervøs og meget spændt, men Terane er virkelig god til at få en til at føle sig rolig og tryg ❤️
Brynene er flotter og mere naturlige end min fantasi kunne række. Jeg er fuldt ud tilfreds og mega glad.
Jeg skulle have gjort det her for længe siden, men det tog lidt tid og finden den helt rigtige bryn kunstner, og en kunstner det er Terane.
Jeg vil anbefale dig til alle de kvinder/mænd jeg møder på min vej som ønsker sig permanent makeup 😘

Maria K. Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk behandling og service i topklasse både før, under og efter. Hvis man er det mindste utryg, bliver man taget i hånden og fulgt trygt igennem hele processen. Terena er yderst professionel og har en kunsteristisk tilgang til sit arbejde. Behandlingen er først færdig når man som kunde er tilfreds med behandlingen.

Jing Watchalee

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super sød og professionel ? helt klart anbefalde hvis man vil lave sit bryn!

Sascha Eibye Westerberg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er virkelig et smukt stykke kunstværk.

Marianne Carlsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En skøn oplevelse i behagelige omgivelser. en dygtig og rar behandler, med masser af erfaring og med viden på sit fag. Jeg er SÅ tilfreds.

Michael Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er virkelig grundig!

Terane er virkelig grundig og har styr på ALT. Hun er meget detaljeorienteret og går op i at have 110% orden i tingene og yder en ekstra indsats for en ordentlig kundeservice. Hun får en til at føle sig vigtig og har en god kommunikation med en helt fra starten af! Hun tager sig god tid til at lytte til ens ønsker og er meget grundig under hele behandlingen.
Terane skulle lave 3D bryn på mig. Da hun havde målt og tegnet mine bryn op og bagefter viste mig det i spejlet, var det endnu bedre end jeg havde forventet!
Behandlingen og konsultationen tog tilsammen 3,5 time. Og det betyder at hun er ekstra grundig og tager sig tid til at gøre et ekstra godt stykke arbejde. Hun fortalte mig, at det i sidste ende er et mesterværk for hende. Jeg er MEGA GLAD for mine bryn! Jeg kan helt sikkert anbefale Permanent Makeup København til alle og en hver!

Rikke Thorsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik lavet mine bryn og er vild med dem! Man er tryg i hendes hænder og kan varmt anbefales! 

Sacha

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Permanent Makeup København er det…

Permanent Makeup København er det bedste sted jeg har fået lavet bryn. Terane er så sød og perfektionistisk, så man føler sig i gode hænder lige fra man kommer ind til hende, til man går igen. Jeg føler mig så smuk med hendes kunstværk og jeg glæder mig til at skulle til næste behandling igen.

Øzlem Sahiner

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Så er det nu hvis i skal få lavet jeres bryn anbefaler gerne stedet, hun er meget dygtig sætter virkelig pris på det er så glad for mine bryn. mange Tak søde Terane.

Luna Sode Lønborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dette sted får sig om nogen til at føle sig velkommen!! Terane er super sød og nærværende og om nogen perfektionistisk helt ud til fingerspidserne. Jeg er ovenud lykkelig for at få lavet mine øjenbryn her, hvor mine forventninger og ønsker blev imødekommet og efterlevet. Jeg vil klart anbefale stedet her til andre ??
Af hjertet tak for de smukkeste bryn Terane!!

Sandra Guntobon Moldt

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virkelig professionel..kan ikke leve uden..altid yderst tilfreds og vågnet op hver morgen og ligner en diva?
Hun er perfektionist og stopper ikke før hun er 100% tilfreds med sit arbejde!
Hun er den bedste! Et kæmpe tak!

Caroline Kadau

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super dygtig og professional!
Tusind tak for behandlingen Terane.

Zahra Al Sawaf

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det varmeste anbefalinger herfra!
Terane er super dygtig og professionel både i vejledningen og udførelse.Derudover er hun bare så sød og man er virkelig i trykke hænder hos hende.?
Er så tilfreds med mine ny bryn, så flotte og naturlig.
TAK for dit arbejde?
Top point ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tara Na

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er 100% tilfredse med mine nye flotteste naturlige bryn, eyeliner og læber og følte mig meget velkommen, og helt tryg og afslappet i Teranes professionelle og omhyggelige hænder.

Bettina Svendsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Så flotte bryn!

Så flotte bryn!

Jeg er overordentlig tilfreds med de fine bryn jeg har fået lavet hos Terane. Hun er både grundig, behagelig, og gør sig meget umage. Jeg vil absolut anbefale hende til enhver tid!

Gitte Netsov

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ønsker du nye bryn

Så kan jeg varmt anbefale Terane. Super professionel og en dygtig kunstner. Jeg er meget tilfreds og glad for mine bryn. Terane sikrer at du er med hele vejen og føler dig tryg under hele behandlingen. Og resultatet lever fuldt ud op til mine forventninger. Naturligt look og ikke til at se, at der er tale om permanent Make-up.

Nynne Holm

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvis du gerne vil have flotte naturlige øjenbryn

Hvis du gerne vil have flotte øjenbryn, der ser naturlige ud, så skal du få dem lavet af Terane. Her ender du ikke med røde øjenbryn, der sidder langt oppe i panden på dig. Men med et kunstværk, der er tegnet så fint, at du ikke selv kan se forskel på dine oprindelige øjenbrynshår og dem, som er "tatoveret" - du bliver bogstavelig talt nødt til at bruge en pincet for at mærke, hvilke øjenbrynshår som du ikke kan hive i.
Terane er super omhyggelig med både optegning af brynene, inden hun "tatoverer" - og du bliver ikke presset til at få lavet bryn, som ser anderledes ud, end du selv vil ha dem - og også når hun laver selve dem permanente makeup.
Terane er uddannet kunstner, og det kan man godt se, når man sammenligner hendes pmu-øjenbryn med de fleste andre pmu-artister. Terane behersker ikke blot pmu-teknikken, men kan rent faktisk tegne - og det gør en stor forskel.
Så jeg giver Terane B. og Permanent Makeup København min allerstørste anbefaling. Det er afgjort et sted, som er værd at rejse langt for, hvis man ønsker permanente øjenbryn, som ser ud som om, at man er født med dem.

Julie Bondo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er SÅ glad for mine bryn!

Jeg er SÅ glad for mine bryn!
Kan kun anbefale Terane, hvis man som mig ønsker at få lavet sine bryn permanent, da hun virkelig er perfektionistisk og dygtig - det er virkelig en tryghed, når det er så synlig en ting, man skal have lavet. Har fået rigtig mange komplimenter for mine bryn og selv min mor, som syntes det var en dårlig idé, overvejer det selv nu. Så kun ros herfra!

Elwira Pan-ararm

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet både mine læber og bryn og jeg vil på varmeste vis anbefale Terane hvis man overvejer at få lavet permanent makeup. Hun er så perfektionistisk med sit arbejde, og hun vejleder altid så man får det mest naturlige look. Mine varmeste anbefalinger herfra ☺️

Pia Hansen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

perfektion, omhyggelighed, venlighed og behagelig atmosfære - gode anbefalinger fra en tilfreds eyeliner-

Louise Agerbo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet de flotteste bryn hos Permanent makeup København.
Jeg kan til hver en tid anbefale dette fantastiske sted. Jeg kender ejerens baggrund og tidligere arbejde, så ved at alt hvad hun laver det bliver så professionelt. Selvom jeg var en af de første, så jeg overhovedet ikke nervøs.

Elma Mikkelsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Meget meget tilfreds og utroligt søde

Meget meget tilfreds og utroligt søde
Jeg meget gerne tilbage igen og igen.

Rimma Molzen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Моя дочь делала брови и очень довольна. Рекомендую

Nuray Karatas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er meget glad for behandling, materiale, stedet , og vil også sige om Terane er super meget dygtigt profesionelle. Kan godt anbefales som permanent makeup. Tusind tak.

Erna Liza Saballo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg anbefaler at i skal komme her ud fordi at det er en meget super god sted man bliver godt det super behandlet❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Anna Viking Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk!

Jeg har lige fået lavet bryn hos Terane og jeg er så utroligt glad for min oplevelse under behandlingen samt resultatet nu!
Hun er yderst professionel,dygtig og ikke mindst super sød!
Jeg kan varmt anbefale at man vælger at få lavet sin permanente makeup hos Terane!:))

Karina

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Meget tillidsfuld

Meget tillidsfuld, tryg og servicemindet oplevelse.

Kim Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Er super glad

Er super glad, for det flotte arbejde Terane B. har lavet😍
Har for år tilbage fået lavet bryn, et andet sted i København. Det var ikke et perfekt arbejde, der blev lavet på det tidspunkt og Terane havde et stort arbejde, med at rette op på de fejl, der blev lavet den gang. Det jeg har fået lavet af Terane, er bare så super flot. Det er ikke sidste gang, jeg kommer der👍
Hanne

Stine Jørgensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hun er mega dygtig

Hun er mega dygtig, mega godt sted kan klart anbefales til andre!

Jane Folkmann

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Efter sygdom har jeg mistet mine bryn

Efter sygdom har jeg mistet mine bryn. Jeg har nu fået de smukkeste bryn jeg aldrig troede jeg skulle få. Et mere omhyggeligt udført arbejde kan kun beskriver med ros for det arbejde der er udført.
Tusind tak for dig du har gjort mig til et gladere og lykkeligere menneske.

G. Christensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet eyeliner hos Terane…

Jeg har fået lavet eyeliner hos Terane og er meget tilfreds. Hun er sød og imødekommende og tager sig god tid, så man føler sig i trygge hænder. Resultatet er så fint, og jeg er glad 🙂

Dinna Nasere

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er glad for din behandling, Terane.

Ayşe Musa

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Аз съм много доволна?благодаря от сърце?

Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

Åbningstider

Mandag - Fredag - kl. 10.00 - 18.00
Lørdag - Søndag - lukket

Udenfor åbningstider og lørdag - efter telefon aftale 2660 0301