“Hvilken teknik skal jeg vælge? Hårstrå eller skygge (powder)?” Det er et spørgsmål jeg får rigtig ofte. Først skal man vide hvordan teknikkerne ser ud og hvad de tilføjer til dit look.

Permanent makeup øjenbryn teknikker har rigtig mange navne, men i virkeligheden alle teknikker og metoder skal bidrage til et naturligt look hos dig!

Grundlæggende er der 3 teknikker; hårstrå (hairstrokes), skygge (shading/powder) og kombination af begge.

Permanent Makeup Øjenbryn med hårstrå (hairstrokes)

Når man taler om hårstrå, som navnet antyder – tegner man fine hårstrå ind i dit bryn. På den måde skaber man fyldigere, mere ensartede og naturlig form. Man kan bruge teknikken ved at anvende 2 forskellige slags metoder. Microblading er en manuel metode, hvor hårstrå bliver “ridset” ned i huden med et mini blade. Er du nysgerrig på hvordan behandlingen af en permanent makeup øjenbryn foregår, kan du læse det her. NanoBrows er en anden metode, hvor hårstrå tegnes med en maskine. Det er en blidere behandlingsform, da nålene i maskinen er super fine (dermed ordet “nano”) og fleksible i modsætning til microblading.

Øjenbryn med skygge

Nogle kalder det shading eller powder. Men teknikken er det samme. Som navnet antyder, er det en skyggelægning på hele eller dele af brynet. Der er variationer af skyggelægning, alt efter hvor blød eller markant look man er ude efter.

Kombination af hårstrå og skygge

Kombination af både hårstrå og skygge giver som regel en naturlig look. Men ingen bryn er ens, heller ikke hudtyper eller ansigtsforme. Derfor er det vigtigt at finde den rette kombination sammen under konsultation.

Hårstrå eller skygge?

Konklusionen er dit valg af teknik påvirker både dine ønsker og den oprindelige tilstand af øjenbrynene. For eksempel, hvis dine naturlige bryn er tykke nok, er det muligt at forme og uddybe farven på bestemte steder ved hjælp af skygge teknikken. Men hvis du mangler naturlige hår på enkelte steder, er hårstrå teknikken ideel måde at skabe tæthed og få fyldigere look af dine øjenbryn.

Hvis dine øjenbryn mangler helt eller vokser sjældne, så er kombination af hårstrå og skygge vil give dig den mest naturlige look.

Udover dine egne ønsker, spiller din hudtype og tilstanden omkring dine øjenbryn også en rolle i beslutningen om at vælge permanent makeup behandlingsform. Har du fedtet hud anbefaler jeg skygge eller kombineret teknik, hvor hårstrå er perfekt til en hud der er til den tør side. 

Så skal du have hårstrå eller skygge? Bestil en konsultationstid og lad os finde den rette teknik og look der passer til dig og dine behov. Du kan se før og efter billeder af øjenbryn med permanent makeup her.