Har du rundt ansigt og har svært ved at vælge øjenbryn form til dit ansigt? Din ansigtsform har stor betydning for, når du eksempelvis skal vælge frisure, solbriller eller øjenbryn form. Derfor har jeg valgt at lave en række blogindlæg, hvor jeg kommer med mit råd på, hvilke ansigtsformer, der passer med forskellige øjenbryn former.

Det runde ansigt har fyldige æblekinder, en lille rund pande og et rundt kæbeparti. Runde ansigter er bredest i midten og smallere i øverst og nederst. Afstanden fra det øverste punkt i ansigtet til det nederste, er lige så lang, som afstanden fra øre til øre.

Læs også: Ovalt ansigt – Øjenbryn form der passer

Se også: Galleri med permanent makeup øjenbryn

Rundt ansigt med behov for vinkler

Fyldige bryn med en skarp og vinklet bue giver struktur til et rundt ansigt. Det skabes ved, at det høje og skarpe bue giver et lodret punkt på et ansigt og løfter alt opad end nedad. Buen på brynet skal dog være i den højde, som det naturlig look tillader det.

Rundt ansigt

Så har du rundt ansigt, skal du se efter en øjenbryn form med flere vertikale linjer. Det vil være med til at fremhæve dine kindben, “trække ud” og udvide øjenområdet og generelt give mere balance i dit ansigt. Det er ikke optimal at vælge afrundet øjenbryn form, da dette vil få dit ansigt til at se endnu mere rund ud. Det er rart at have overordnet anbefalinger for, hvad klæder den runde ansigtsform. Dog er det altid bedst at tage udgangspunkt i din egen form, da størrelsen og afstanden mellem dine øjne, pande- og næseben spiller også en stor rolle i din runde ansigt. Derfor som permanent make-up artist bruger jeg altid den gyldne snit, når dine øjenbryn skal tage form. Det sikrer den rette og mest naturlige look, så dine øjenbryn skaber det rette harmoni i dit ansigt.

Kendte runde ansigter

Til tider er det nemmere at forestille sig ansigtsformene, når man visualisere sig det på et kendt ansigt. Drew Berrymore og Kirsten Dunst er blot nogle er de kendte navne, som også har denne ansigtsform.

Vil du gerne vide hvordan din permanent makeup øjenbryn kan formes i dit runde ansigt, så det ser mest naturlig ud? Du har mulighed for at booke en gratis konsultation, så jeg kan gennemgå det individuelt med dig.