Har du hjerteformet ansigtsform? Din ansigtsform har stor betydning for, hvad du skal vælge, når det for eksempel gælder solbriller, frisure og ikke mindst øjenbryn form. Derfor har jeg valgt at lave en række blogindlæg, hvor jeg kommer med mit bud på hvilke øjenbryn form passer til netop det omtalte ansigtsform.

I dag vil jeg fokusere på hjerteformet ansigt. Et hjerteformet ansigt er bredest ved panden og ansigtet bliver gradvist smallere ned mod hagen. Faktisk bliver hjerteformet ansigt betragtet som den ideelle ansigtsform, og ses derfor også altid hos tegnefilmsfigur – Disney prinsesser mm.

Se vores galleri med øjenbryn.

Øjenbryn form til hjerteformet ansigt

Med en bred pande og en smal kæbelinje er der allerede større fokus på dine øjne og pande. Derfor er det vigtigt, at du holder dine bryn pæn, afrundede og ikke for tunge. Målet er at blødgøre dit look med kurver, skabe og støtte en smuk hjerte form ved hjælp af punktet på din hage, som bunden af hjertet og brynene som toppen af hjertet.

For at skabe det bedste øjenbrynsform til et hjerteformedeansigt, tager jeg altid udgangspunkt i det gyldne snit. For selvom der er en generel betegnelse for hjerteformede ansigter, og hvad der klæder denne type ansigtsform, er der stadig en del andre faktorer, der spiller ind. En hjerteformede ansigt er ikke blot ens for alle, der vil stadig være forskelle på øjnenes størrelse og afstand, formen på næsen, pandeben mm.

Kendte ansigter med hjerteform

Til tider er det nemmere at forestille sig ansigtsformene, når man visualisere sig det på et kendt ansigt. Rihanna, Kourtney Kardashian, Cara Delevingne er blot nogle er de kendte navne, som også har et hjerteformet ansigt.

Man siger at en lav buet øjenbryn skaber et naturligt look, mens et højt buet øjenbryn kan tilføje mere længde til et kortere hjerteformet ansigt eller skabe et dramatisk look.

Vil du gerne vide hvordan din permanent makeup øjenbryn kan formes i dit hjerteformet ansigt, så det ser mest naturlig ud? Du har mulighed for at booke en gratis konsultation, så jeg kan gennemgå det individuelt med dig.