HVEM KAN FÅ PERMANENT MAKEUP?

I princippet er Permanent Makeup egnet til alle, men personer som kan nikke genkendende til følgende, kan især have meget stor glæde af Permanent Makeup:

Manglende eller begrænset hårvækst ved bryn og vipper
Assymmetriske bryn og/eller dårlig form på det naturlige bryn
Assymmetriske og/eller manglende pigment i læber og/eller udvisket læbekontur
Hareskår
Allergi over for kosmetik
Usikre hænder
Brugere af briller og/eller kontaktlinser
Alopecia
Før og efter kemobehandling (læge erklæring er påkrævet)
Dette er blot for at nævne nogle få, men der kan selvfølgelig være mange andre årsager til at man ønsker at få lavet permanent makeup.
Som udgangspunkt, skal man være sund og rask, når man modtager behandling og derfor er der således personer der ikke er egnede kandidater til Permanent Makeup, du kan læse de mest almindelige kontraindikationer der er tale om, herunder:

Ehler-Danlos syndrom (bindevævssygdom)
Alle former for kræftsygdomme (der skal forelægge en læge erklæring, såfremt at der behandles alligevel og det er således også på eget ansvar at behandlingen udføres)
Ichtiosis (Hudsygdom)
Psoreasis i det område der skal behandles (hudsygdom)
Tendens til keloid ardannelse
Lupus (reumatisk sygdom)
Udover disse kontraindikationer er der også en række forbigående kontraindikationer, som kan betyde at du skal vente med behandling og derfor er det vigtigt at du oplyser os om dit helbred, så vi kan råde og vejlede dig korrekt. Se eksempler på forbigående kontraindikationer herunder:

Gravid og/eller ammende
Herpes/forkølelsessår
Brug af Roaccutane
Brug af Kortokosteroider
Betændelsestilstande i kroppen
Feber
Hormonforstyrrende præparater
Udover det oplyste ovenfor, tillader vi os også, at afvise visse kunder. Vi har som udgangspunkt en klar behandlings politik, også på andre områder. Dette er både for at beskytte os selv, men lige så meget for at beskytte dig, som kunde, og for at undgå eventuelle misforståelser og/eller dårlige oplevelser i behandlingsforløbet.

Vi behandler ikke kunder, der mangler forståelse for den proces som behandlinger indenfor permanent makeup er, samt de risici og forholdsregler der skal tages op til overvejelse inden man vælger at modtage behandling. Vi behandler heller ikke, hvis vi fornemmer, at du som kunde, er usikker ifht. behandlingen og ikke har tillid til vores faglighed, professionalisme, samt vores færdigheder/kompetencer indenfor permanent makeup.

Vi afviser også at behandle kunder som har urealistiske forventninger til det resultat der kan opnåes med permanent makeup samt kunder der ønsker at få bryn, eyeliner eller læber som ligger udenfor de korrekte æstetiske principper.

Ligeledes tillader vi os at afvise kunder med meget markant og ukorrekt udført Permanent Makeup fra anden klinik, hvis det ikke er noget vi kan se, at vi kan rette pænt op på. Såfremt at man har fået udført behandling et andet sted tidligere, skal der ALTID bookes tid til en konsultation, hvor vi kan vurdere om vi mener at vi kan forbedre det resultat der allerede er lavet.

 

Permanent Makeup Kbh

Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

Åbningstider

Mandag - Fredag - kl. 10.00 - 18.00
Lørdag - Søndag - lukket

Udenfor åbningstider og weekend - efter telefon aftale 2660 0301

Disse tider pålægges et gebyr på 500 kr.