Fjernelse af PMU / Tatovering

Få fjernet din permanent makeup/tatovering UDEN brug af laser og se resultatet allerede efter første behandling.

Permanent Makeup København tilbyder Rejuvi Tattoo Removal System til fjernelse af permanent makeup/tatovering UDEN laser.
Metoden er den sikreste og mest effektive behandling til dato!
Rejuvi Tattoo Removal System er en unik metode til at fjerne permanent makeup/tatovering fra kroppen og du vil se resultatet allerede efter første behandling.

FORDELE VED REJUVI PERMANENT MAKEUP/TATTOO FJERNELSE

 1. Meget mindre smertefuldt end andre metoder til tatovering fjernelse.
 2. Velegnet til professionelle tatoveringer samt permanent makeup.
 3. Fjerner alle pigmentfarver.
 4. Billig i forhold til andre metoder til fjernelse af tatoveringer.
 5. Hurtigere end laserfjernelse.
 6. Denne metode til tatovering fjernelse er mere effektiv end tatovering fjernelse cremer, der er på markedet.
 7. Det virker godt på alle farver. Mange tatoverings fjernelse metoder har begrænsninger eller mangler, når det kommer til visse blæk. Det er ikke tilfældet med Rejuvi.
 8. Rejuvi tatovering fjernelse er mere overkommelig end andre metoder. Sammenlignet med omkostningerne ved laserfjernelse er Rejuvi meget mere omkostningseffektiv.
 9. Rejuvi tatovering fjernelse virker på alle typer krops kunst. Det er velegnet til behandling af professionelle grade og amatørkvalitet tatoveringer. Det er også egnet til at fjerne de fleste områder, når det kommer til permanent makeup.
 10. Rejuvi tatovering fjernelse resulterer i mindre ardannelse end andre metoder til tatovering fjernelse.
 11. Mindre tid involveret end når du går med laser tatovering fjernelse.

ULEMPER VED REJUVI PERMANENT MAKEUP/TATTOO REMOVAL

 1. Resultaterne varierer mellem patienter afhængigt af tilstanden af tatoveringen.
 2. Skorpen skal holdes ren for at undgå mulig infektion.
 3. Som med andre tatoveringsfjernelse procedurer er der en lille risiko for permanent ardannelse.
 4. Der er ingen måde at forudsige, hvor vellykket behandlingen vil være. Resultaterne er forskellige i hvert enkelt tilfælde, og resultaterne påvirkes også af tilstanden af tatoveringen.
 5. Selv om behandlingerne er hurtigere end laser, kan processen tage op til et år på grund af den helbredende tid, der kræves mellem behandlingerne.

REJUVI EFTERBEHANDLINGS INSTRUKTIONER

 1. Det behandlede område skal forblive tørt til enhver tid. I tilfælde af fugt på grund af hvide blodlegemer eller utilsigtet kontakt til vand, brug en vatpinde til at trykke let på det behandlede område for at fjerne vandet.
 2. En brunlig skorpe eller skur vil danne sig over det behandlede område efter et par dage og vil afskalle naturligt om 7-10 dage. Du må ikke plukke eller trække skorpen ud tidligt, da det øger risikoen for ardannelse og forlænger genopretnings tiden. Der skal dækkes det behandlede område for at tage et bad. En kort tid (1 til 2 minutter) vandkontakt kan være okay, men ingen kontakt med sæbe eller kontakt med brusebad sprøjtning vand. Efter en sådan vandkontakt skal du forsigtig bruge en tør og ren vatrondel til at trykke skorpen på for at fjerne vand og derefter skal kun lufttørres. Skorpen må ikke blive blød af fugt.
 3. De første 2 uger efter behandlingen frarådes det at dyrke solen, samt at benytte sig af sauna, spa, solarium eller at bade i swimmingpool.
 4. I tilfælde af infektion steriliseres med 3% brintoverilte og påfør derefter specielle antibakterielle salve som Fucidin® 2% på huden ved skorstenens kant (tilgængelig på apoteker). Hvis infektionen stadig er tilbage, skal du tage antibiotiske tabletter som penicillin (konsulterer din læge til sådan en recept).
 5. Efter afskalningen af skorpen vil det behandlede område vise en betydelig rødme, som vil forblive på huden i flere uger og vil gradvist vende tilbage til normal hudfarve om 8-10 uger. Du skal smøre den udleverede aftercare creme umiddelbart efter skorpen kommer ud og hver gang efter vask for at mindske rødmen og fremskynde hud genopretningen.
 6. Hvis der opstår en kløe i det behandlede område i løbet af hud gendannelses perioden, må du ikke ridse huden. Du kan trykke på huden for at lindre kløe og anvende anti-kløe salve (tilgængelig på apoteker). Overdreven ridser på det behandlede område under helingsprocessen kan forårsage ardannelse.
 7. Hvis farven ikke fjernes fuldstændigt i visse områder, kan ovennævnte fjernelse proces udføres igen, efter at den behandlede hud heler sig godt (normalt efter 2 måneder).
 8. En ny permanent makeup behandling kan genoptages på det behandlede område efter at huden har helet godt (normalt efter 2 måneder).

Der kan hentes samtykke og vejledningen her…

REJUVI REMOVAL VEJLEDENDE PRISER

Priserne afhænger af størrelse, og nedenstående priser er vejledende ved pr. behandling. Det udregnes efter cm2 (mål højde x længde i cm på din tattoo)
Almindelig tattoo – 4 cm2 – 750 – 800 kr.
Se priser her…

Svetlana Bek

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Very nice, good attitude to customer, accurate, professional.

Sacha Deciderius

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er så dygtig og så sød. Mine øjenbryn er perfekte, intet mindre, hun er en sand kunster og så er hendes venlige sind bare så fantastisk. Hun giver sig tid til sine kunder, hvilket jeg værdsætter meget. Jeg glæder mig til næste behandling allerede.

Eva Grubbe

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super fint arbejde, Terane udfører, giver sig god tid, og man føler sig virkelig tryg og godt tilpas.
Har fået lavet vippefortætning/eyeliner, er rigtig tilfreds, med et super flot resultat ??
Og så er Terane en fantastisk sød person, som man er helt tryg ved, at lade sig behandle af. Hun går ikke på kompromis.
Vil varmt anbefale hende.

Eleni Lekka

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fully recommend! I am so happy with my new eyebrows! The result is very natural! Terane is very skilled both in the design and the application! Also, full marks on hygiene (even before the covid-19 era)

Lis Jensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære søde Terane 🥰
Jeg er super glad for mine øjenbryn og vippe fortætning som du har lavet på mig, nu ser jeg altid frisk og naturlig ud, Du er utrolig dygtig, omhyggelig og professionel til dit arbejde, og med hygiejnen i top, tusinde tak for god og tryg behandling, jeg vil altid gå til dig hvis jeg skal have andre behandlinger. Og vil varmt anbefale dig til andre. knus fra lis 😊

Nezha Imzilen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er yderst tilfreds med mit ny flot øjenbryn, den meget professionelt lavet. Terane er meget dygtig i sit arbejde, give god vejledning, og man føle sig velkommen og er trygge i hendes hænder, samt er hun enorm sød. Jeg vil 100% anbefale Terane. Mange tak for et godt stykke arbejde Terane.

Sigga Nønne Lindholm Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået et fantastisk resultat hos Permanent Makeup København!
Efter flere forsøg på klinik i Hellerup og København fik jeg endelig den ønskede brede eyeliner hos Terane.
Atmosfæren og professionalismen er helt i top og resultatet utrolig flot.
Den efterfølgende opfølgning fra Terane har jeg været super glad for og følt mig helt tryg før, under og efter behandlingen.

Tina Nass Jacobsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terane er virkelig dygtig, jeg er så glad for min eyeliner.

Maria K. Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk behandling og service i topklasse både før, under og efter. Hvis man er det mindste utryg, bliver man taget i hånden og fulgt trygt igennem hele processen. Terena er yderst professionel og har en kunsteristisk tilgang til sit arbejde. Behandlingen er først færdig når man som kunde er tilfreds med behandlingen.

Jing Watchalee

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super sød og professionel ? helt klart anbefalde hvis man vil lave sit bryn!

Sascha Eibye Westerberg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er virkelig et smukt stykke kunstværk.

Marianne Carlsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En skøn oplevelse i behagelige omgivelser. en dygtig og rar behandler, med masser af erfaring og med viden på sit fag. Jeg er SÅ tilfreds ?

Rikke Thorsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik lavet mine bryn og er vild med dem! Man er tryg i hendes hænder og kan varmt anbefales! ??

Sacha

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Permanent Makeup København er det bedste sted jeg har fået lavet bryn. Terane er så sød og perfektionistisk, så man føler sig i gode hænder lige fra man kommer ind til hende, til man går igen. Jeg føler mig så smuk med hendes kunstværk og jeg glæder mig til at skulle til næste behandling igen.

Øzlem Sahiner

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Så er det nu hvis i skal få lavet jeres bryn anbefaler gerne stedet, hun er meget dygtig sætter virkelig pris på det er så glad for mine bryn. mange Tak søde Terane ???

Luna Sode Lønborg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dette sted får sig om nogen til at føle sig velkommen!! Terane er super sød og nærværende og om nogen perfektionistisk helt ud til fingerspidserne. Jeg er ovenud lykkelig for at få lavet mine øjenbryn her, hvor mine forventninger og ønsker blev imødekommet og efterlevet. Jeg vil klart anbefale stedet her til andre ??
Af hjertet tak for de smukkeste bryn Terane!!

Sandra Guntobon Moldt

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virkelig professionel..kan ikke leve uden..altid yderst tilfreds og vågnet op hver morgen og ligner en diva?
Hun er perfektionist og stopper ikke før hun er 100% tilfreds med sit arbejde!
Hun er den bedste! Et kæmpe tak?

Caroline Kadau

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super dygtig og professional!
Tusind tak for behandlingen Terane.

Zahra Al Sawaf

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det varmeste anbefalinger herfra!
Terane er super dygtig og professionel både i vejledningen og udførelse.Derudover er hun bare så sød og man er virkelig i trykke hænder hos hende.?
Er så tilfreds med mine ny bryn, så flotte og naturlig.
TAK for dit arbejde?
Top point ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tara Na

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er 100% tilfredse med mine nye flotteste naturlige bryn, eyeliner og læber og følte mig meget velkommen, og helt tryg og afslappet i Teranes professionelle og omhyggelige hænder.?

Elwira Pan-ararm

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet både mine læber og bryn og jeg vil på varmeste vis anbefale Terane hvis man overvejer at få lavet permanent makeup. Hun er så perfektionistisk med sit arbejde, og hun vejleder altid så man får det mest naturlige look. Mine varmeste anbefalinger herfra ☺️

Pia Hansen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

perfektion, omhyggelighed, venlighed og behagelig atmosfære - gode anbefalinger fra en tilfreds eyeliner-

Louise Agerbo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået lavet de flotteste bryn hos Permanent makeup København.
Jeg kan til hver en tid anbefale dette fantastiske sted. Jeg kender ejerens baggrund og tidligere arbejde, så ved at alt hvad hun laver det bliver så professionelt. Selvom jeg var en af de første, så jeg overhovedet ikke nervøs.
??

Rimma Molzen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Моя дочь делала брови и очень довольна. Рекомендую

Nuray Karatas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er meget glad for behandling, materiale, stedet , og vil også sige om Terane er super meget dygtigt profesionelle ???.. kan godt anbefales som permanent makeup???(tusind tak?)

Erna Liza Saballo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg anbefaler at i skal komme her ud fordi at det er en meget super god sted man bliver godt det super behandlet❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Dinna Nasere

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er glad for din behandling, Terane.

Ayşe Musa

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Аз съм много доволна?благодаря от сърце?

Daniela A.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uden ardannelse, smertefri, hurtigt, ikke dyre, effektivt, resultat efter første behandling - godt gået med rejuvi permanent makeup fjernelse ??

Permanent Makeup Kbh

Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre

Åbningstider

Mandag - Fredag - kl. 10.00 - 18.00
Lørdag - Søndag - lukket

Udenfor åbningstider og lørdag - efter telefon aftale 2660 0301